Svestrano štampanje na jednostavan način

Ovo malo, kompaktno rešenje pruža ozbiljne opcije za štampanje i dolazi sa veoma jednostavnim softverom, pa imate više prostora na stolu i više prilika da pokažete kreativnost.

Izaberite papir u skladu sa snimkom

Ako tražite A3+ štampanje bez uređaja koji će zauzeti ceo sto, Canon PIXMA PRO-200 je pravi izbor za vas. „Odlično staje na sto u mom studiju“, kaže fotograf hrane iz Londona Natasha Alipour-Faridani, „a kada je potrebno da ga ponesem na snimanje, lagan je i kompaktan za prenošenje.“ Svestranost je „srednje ime“ modela Canon PIXMA PRO-200 – naročito kada su u pitanju veličine papira. Uz tri opcije za uvlačenje papira i A3+ otiske spremne za samo 90 sekundi, imate slobodu i efikasnost za veliko (ili malo) štampanje kod kuće. Funkcija automatske korekcije iskošenja papira omogućava vam da potpuno zaboravite na neuspelo štampanje i pogrešno poravnanje.

Fotograf uzima živopisni otisak u boji iz štampača PIXMA Pro-200 na papiru po njenom izboru

Tehnologija koja može da izdrži pritisak

Kada je u pitanju slanje snimka na štampu, softver Professional Print and Layout kompanije Canon obavlja sav posao. Isporučuje se sa modelom Canon PIXMA PRO-200 i omogućava vam da izaberete papir koji je savršen za projekat, da izaberete veličinu i da istražite različite profile boja pre štampanja. „Veoma je brz i lak za korišćenje“, kaže Alipour-Faridani. „Mogu dodatno da testiram, ali znam da me neće usporiti sa uređivanjem“. Eksperimentišite do mile volje i pratite sva dešavanja na LCD ekranu od 3 inča, za savršeno štampanje nadohvat ruke.

„Mogu dodatno da testiram, ali znam da me neće usporiti sa uređivanjem.“

Radna stanica fotografa na kojoj je u toku uređivanje i štampanje fotografija

Srodni članci

  • PIXMA PRO-200

    Savršeno odštampane verne boje

    Ono što vidite kroz objektiv oživljava na strani zahvaljujući novom sistemu sa mastilom u 8 odvojenih boja na modelu Canon PIXMA PRO-200 i izvanrednoj reprodukciji svaki put.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – štampanje bez margina na velikim formatima

    Iskusite štampanje velikih fotografija bez margina uz Canon PIXMA PRO-200. Saznajte o njegovim funkcijama, kao što je panoramsko štampanje i svestrano manipulisanje medijima.