Canon PIXMA MG3250

PIXMA MG3250

Jednostavno štampajte, kopirajte i skenirajte pomoću ovog višenamenskog Wi-Fi uređaja koji možete da koristite bilo gde u kući. Uz kompaktni FastFront dizajn i automatsko obostrano štampanje, podržava i štampanje sa pametnog telefona i tehnologiju Apple AirPrint.

PIXMA MG3250

Prednosti

  • Višenamenski Wi-Fi uređaj: štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Mobilno štampanje i podrška za Apple AirPrint
  • Jednostavno i efikasno veb štampanje
  • Štampajte više uz opcione XL kartridže
  • Uštedite papir uz automatsko obostrano štampanje
  • Brzo štampanje dokumenata i fotografija
  • Softver My Image Garden
  • Automatsko uključivanje i isključivanje

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG3250

Kompaktan, bežični višenamenski uređaj


Zahvaljujući Wi-Fi vezi, ovaj višenamenski uređaj omogućava jednostavno štampanje u čitavom domu sa računara i sa mobilnih uređaja. Elegantni i kompaktni FastFront dizajn pojednostavljuje ubacivanje papira i zamenu kartridža. U pitanju je idealan štampač, mašina za kopiranje i skener za one koji svakodnevno imaju potrebu za tim funkcijama.

Podrška za pametne telefone i tablet računare


Aplikacija Easy-PhotoPrint kompanije Canon pruža fleksibilnost štampanja sa mobilnih uređaja ili čak skeniranja na njih, bez obzira gde se nalazite u domu. Tu je i podrška za Apple AirPrint, koja omogućava direktno štampanje fotografija, e-poruka, veb stranica i drugih dokumenata sa iPhone, iPad i iPod touch uređaja.

Štampajte više za manje


XL FINE kartridži velikog kapaciteta obezbeđuju duže periode između zamena kartridža. Daju značajno veći broj otisaka od svojih standardnih ekvivalenata. XL kartridži takođe su isplativiji i omogućavaju vam da uštedite do 50% po stranici - idealno rešenje ako redovno štampate.

Uštedite papir


Funkcija automatskog obostranog štampanja omogućava štampanje dvostranih dokumenata, čime se ostvaruje ušteda papira i postiže profesionalni kvalitet dokumenata. Za inteligentno veb štampanje koristite dodatnu komponentu Easy-WebPrint EX i štampajte samo ono što vam je potrebno. Ona olakšava isecanje informacija sa veb stranica i njihovo kombinovanje na jednu stranicu radi efikasnog štampanja.

Brzo i kvalitetno štampanje


FINE sistem kartridža pruža odličan nivo detalja i brzinu. Brzo štampajte kvalitetne dokumente i fotografije uz ISO ESAT (A4 format) brzine od 9,2 slika u minuti crno-belo/5 slika u minuti u boji i odštampajte fotografiju formata 10x15 cm bez margina za približno 44 sekunde. A4 otisak u boji kreirajte za približno 20 sekundi.

Softver My Image Garden


Jedna kolekcija alatki omogućava jednostavno štampanje fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži, kao što je CREATIVE PARK PREMIUM. Uz mogućnosti organizovanja fotografija, u koje spada prepoznavanje lica, pretražiće fotografije na računaru (čak i one koje ste odavno zaboravili) i od njih će napraviti odlične kombinacije za štampanje. Takođe olakšava skeniranje u usluge informatičkog oblaka i kreiranje PDF dokumenata.

Štampajte direktno sa Facebook profila


Aplikacija Print Your Days vam omogućava da štampate svoje fotografije i fotografije prijatelja direktno sa Facebook profila. Primenjujte razne efekte ili kreirajte primamljive kolaže od najviše pet fotografija na jednoj stranici pomoću nekog od mnoštva dostupnih stilova pozadine.

Ušteda energije


Smanjite potrošnju energije uz funkciju automatskog isključivanja, koja isključuje štampač nakon određenog perioda neaktivnosti. Praktična funkcija automatskog uključivanja ga automatski ponovo uključuje kada počnete da štampate.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG3250, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično i jednostavno za zamenu

Micro ink droplets for precise print

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Compact design and easy operation

Kompaktan dizajn i jednostavno rukovanje

Print images from your movies

Štampajte slike iz filmova

Smart web printing

Inteligentno veb štampanje

High resolution scanning

Skeniranje u visokoj rezoluciji

Facebook photo printing

Facebook štampanje fotografija

One-stop creative software

Svestran kreativni softver