Canon PIXMA G3400

PIXMA G3400

Višefunkcionalni štampač sa podrškom za Wi-Fi i informatički oblak i kartridžima visokog učinka koji vam omogućava da kreirate isplative i zadivljujuće otiske dokumenata i fotografija kod kuće ili u kancelariji.

Prednosti

  • Bežični višefunkcionalni štampač za dokumente i fotografije visokog učinka
  • U boji: 7.000 stranica. Crna: 6.000 stranica*
  • Wi-Fi štampanje sa pametnih uređaja pomoću aplikacije PRINT i usluge PIXMA Cloud Link kompanije Canon.
  • Fotografije formata 4 x 6" bez margina za približno 60 sekundi
  • Isplativo štampanje velikog obima.

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA G3400

Povezano štampanje, kopiranje i skeniranje uz visok učinak


Zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi funkciji, PIXMA G3400 je savršen za upotrebu kod kuće, u kućnoj kancelariji i u malim poslovnim okruženjima, bez obzira na to da li štampate dokumente ili fotografije. Naš višefunkcionalni uređaj pruža neprikosnoven učinak štampe u boji: 7.000 stranica. Crna: 6.000 stranica*, što znači da možete da uživate u značajnoj uštedi uz niske troškove štampe.

Aplikacija Canon PRINT/Wi-Fi štampanje


Lako štampajte sa svakog mesta zahvaljujući Wi-Fi funkciji na modelu PIXMA G3400 koja vam omogućava da bežično štampate sa računara i pametnih uređaja pomoću aplikacije "Canon PRINT". Nema potreba da instalirate novi softver da biste započeli štampanje.

PIXMA Cloud


Naša usluga PIXMA Cloud omogućava vam da pristupate veb uslugama kao što su Google Drive, Evernote, Dropbox i OneDrive. Takođe smo svesni činjenice da društvene mreže igraju izuzetno važnu ulogu u deljenju informacija, pa smo omogućili štampanje sa portala kao što su Facebook i Instagram.

Pigmentno crno mastilo i mastila zasnovana na bojama


Poboljšajte kvalitet otisaka pomoću našeg pigmentnog crnog mastila visokog kvaliteta i mastila zasnovanih na boji koja će vam pomoći da kreirate zadivljujuće oštar tekst i prelepo živopisne slike. Takođe vam omogućava da uživate u štampanju fotografija formata 4 x 6" bez margina za približno 60 sekundi.

Ugrađeni kartridži sa mastilom


PIXMA serija G napravljena je sa naglaskom na dizajnu, a naši kartridži sa mastilom okrenuti ka napred lako se dopunjavaju, što olakšava praćenje nivoa mastila i garantuje da neće biti iznenađenja. Naš kompaktni i elegantni dizajn omogućava punu integraciju u kućno/kancelarijsko okruženje.

Pouzdane komponente za veliki obim štampe


Potrudili smo se kako bismo garantovali da će naš sistem za štampu ostati stabilan tokom poslova velikog obima putem poboljšanja naše FINE glave za štampu i tehnologije koja sprečava prodiranje vazduha u sistem cevi za mastilo.

*Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 24712 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima sa mastilom nakon početnog podešavanja. Učinak ne bi trebalo kombinovati.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA G3400, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Borderless Printing

Štampanje bez margina

High page yield

Štampanje dokumenata i fotografija velikog obima

High Ink System

Pigmentno crno mastilo i mastila zasnovana na bojama

4800dpi

Štampanje fotografija visoke rezolucije

Integrated Ink Tanks

Kartridži sa mastilom koji se lako dopunjavaju

2pl

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

Wireless Printing

Štampajte sa bežičnih uređaja

Smartphone and Tablet

Štampajte iz popularnih usluga informatičkog oblaka

  • 3-u-1 štampač – PIXMA G3400
  • 4 kartridža visokog učinka 
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows)
  • Priručnici i drugi dokumenti