Objektivi za DSLR

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Zum objektiv visokog kvaliteta sa inovativnim displejom za informacije i tehnologijom Nano USM, odličan za divlje životinje i sportsku fotografiju.

Odličan objektiv za

 • Sportovi na otvorenom

  Stvorite iluziju da se nalazite usred akcije. Zabeležite fotografije savršenog servisa, golova i slavlja na terenu.

 • Divlje životinje

  Približite se prirodi više nego što ste se ikada pre usuđivali ili zamišljali i pravite izvanredne snimke ptica u letu, životinja na safariju ili dok tiho odmaraju u parku prirode.

 • Putovanja

  Putna fotografija nije rezervisana za one koji obilaze svet – razgledanje, opušteni dani i neplanirani mini izleti takođe predstavljaju uspomene za pamćenje.

Približite udaljene subjekte

Maksimalna telefoto žižna daljina od 300 mm pomaže vam da se približite subjektu i da ispunite kadar. Predstavlja odličan dodatak standardnom objektivu koji se isporučuje sa fotoaparatom i pomaže vam da proširite fotografske mogućnosti.

Nano USM vam omogućava da brzo, glatko i tiho fokusirate subjekat. To čini ovaj objektiv idealnim za snimanje fotografija subjekata koji se brzo kreću, kao i za dobijanje zvučnih podloga bez smetnji i prirodnih prelaza sa približavanjem fokusa, tokom snimanja video zapisa.

Nano USM vam omogućava da brzo, glatko i tiho fokusirate subjekat. To čini ovaj objektiv idealnim za snimanje fotografija subjekata koji se brzo kreću, kao i za dobijanje zvučnih podloga bez smetnji i prirodnih prelaza sa približavanjem fokusa, tokom snimanja video zapisa.

Izuzetan kvalitet slike

Kružni otvor blende sa 9 krilaca pomaže vam da izdvojite subjekat u odnosu na okruženje i da postignete prelepo zamućenje pozadine. Integrisani, specijalizovani UD elementi objektiva takođe doprinose smanjivanju hromatskih aberacija i zadržavanju slika visoke rezolucije i kvaliteta u čitavom opsegu zuma.

Informišite se zahvaljujući ugrađenom displeju na objektivu

Inovativni displej za informacije sa objektiva postavljen je na vrh objektiva kako biste jednim pogledom mogli da proverite informacije, čak i u uslovima slabog osvetljenja. Ovo je neverovatno korisno ako snimate film uz prikaz uživo kako biste bili sigurni da je snimak stabilan, a omogućava vam i da proverite razdaljinu za fokusiranje i dubinu polja pri različitim otvorima blende.

Lagan i kompaktan

Uz težinu od 710 g i dužinu od 14,55 cm u uvučenom stanju, EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM je idealan objektiv za snimanje na lokacijama i tokom putovanja.

Da li da obavim nadogradnju?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM zamenjuje EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM i donosi poboljšane optičke performanse i dizajn.
Canon Camera

Razvijeni optički dizajn

Sofisticirana optika, koja obuhvata element objektiva izuzetno niske disperzije (UD), garantuje odličan kvalitet slike sa visokim kontrastom i rezolucijom u čitavom opsegu zuma, čak i u nezgodnim uslovima za snimanje.

Poboljšani stabilizator slike

Stabilizator slike u objektivu EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM umanjuje podrhtavanje fotoaparata za 4 koraka, što vam omogućava da koristite za 4 koraka sporiju brzinu zatvarača od one koju biste inače morali da koristite kako biste dobili oštar snimak.

Canon Camera
Ruke koje drže fotoaparat Canon EOS R i objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

Slični proizvodi

Dodatna oprema

 • Poklopac objektiva E-67 II

  Štiti objektiv od prašine

 • Zonerica ET-74B

  Štiti objektiv od neželjenog svetla

 • Futrola za objektiv LP1222

  Kompaktna futrola za objektiv

Telefoto objektivi

Telefoto objektiv vam omogućava da snimate sport, divlje životinje i događaje sa razdaljine, bez ometanja akcije. Istražite Canon telefoto objektive i proverite gde će vas kreativnost odvesti.
Saznajte više