Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Sa daleko najvećim otvorom blende od svih objektiva u grupi, veoma brzi EF 50mm f/1,2L USM predstavlja savršen objektiv za uslove lošeg osvetljenja, idealan za kontrolu dubine polja i snimanje bez blica u zatvorenom prostoru.

Prednosti

  • Konstrukcija i optika serije L
  • Veliki otvor blende od f/1,2
  • Brzo i tiho USM automatsko fokusiranje
  • Super Spectra premaz
  • Kružni otvor blende omogućava dobro zamućenje pozadine
  • Pruža informacije o razdaljini E-TTL II blicu
  • Mekana futrola i poklopac objektiva

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF 50mm f/1.2L USM

Kvalitet serije L


EF 50mm f/1,2L USM II sadrži najviše standarde kompanije Canon za preciznu optiku. Serija L je vodeća grupa profesionalnih objektiva kompanije Canon, koja objedinjuje odlične performanse slike i savršenu operativnost i kućište koje je otporno na prašinu i vlagu .

Veliki otvor blende od f/1,2


Veliki maksimalni otvor blende od f/1,2 pruža odličnu brzinu snimanja u uslovima lošeg osvetljenja, bez upotrebe blica. Veliki otvor blende obezbeđuje i dobru kontrolu dubine polja.

Izuzetno zamućenje pozadine


Kružni otvor blende pomaže u kreiranju atraktivnog, ravnomernog pozadinskog zamućenja; idealno za izolovanje subjekata pri velikim otvorima blende i za fotografisanje portreta.

Brzo i tiho automatsko fokusiranje


Prstenasti USM (ultrazvučni motor) mehanizam objektiva koristi vibracije na ultrazvučnim frekvencijama za veoma brzo i skoro nečujno pokretanje automatskog fokusiranja. CPU velike brzine i poboljšani AF algoritam doprinose povećanju AF brzine. Dobar obrtni momenat omogućava precizno zaustavljanje grupe sočiva za fokusiranje bez preskoka. Potpuno elektronska kontrola za ručno fokusiranje dostupna je bez isključenja AF

Super Spectra premaz


Super Spectra premaz za objektive i elemente objektiva oblikuje efekte pojave duhova i odbleska - što je karakteristično za digitalne fotoaparate usled odbijanja svetlosti od senzora. Premaz obezbeđuje i precizan balans boja i povećanje kontrasta radi postizanja snimaka visokog kvaliteta i živih boja.

Šalje fotoaparatu informacije o razdaljini za E-TTL II


Objektiv vraća E-TTL II blicu kod kompatibilnih EOS fotoaparata informacije o razdaljini kako bi se omogućilo optimalno merenje blica.

Dodatna oprema


Objektiv EF 50mm f/1,2L USM II isporučuje se sa cilindričnim poklopcem objektiva i mekom futrolom.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF 50mm f/1.2L USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products