FINE cartridges

PIXMA MASTILO

PIXMA FINE KERTRIDŽI

PIXMA FINE inkdžet kertridži su sveobuhvatno rešenje za efikasno štampanje otisaka i dokumenata odličnog kvaliteta uz minimalan napor.

Zbog čega su FINE kertridži sa mastilom idealan izbor?

Canon PIXMA FINE inkdžet kertridž sadrži ceo spektar boja koji je neophodan za otiske i dokumente neverovatnog kvaliteta. U jednom praktičnom uređaju nalaze se mastila i glava za štampanje koji se jednostavno mogu zameniti za nekoliko sekundi. Sistem kertridža FINE takođe omogućava veoma brzo štampanje onda kada je svaka sekunda bitna.

Canon Camera

Jednostavno se postavljaju i menjaju

Sistem mastila Canon FINE dizajniran je da ispuni očekivanja korisnika. Budući da je, u zavisnosti od štampača, dovoljno zameniti samo jednu ili dve jedinice, manje ćete vremena provesti u održavanju, a više u štampanju. Sam rezervoar za mastilo se fiksira jednim klikom, što je potvrđeno zvučnim signalom ili zvukom klika iz štampača kada se rezervoar fiksira. Sve je spremno!

Izvanredan kvalitet i duže trajanje, bez obzira na zadatak

Sistem mastila FINE sadrži pigmentna mastila i mastila zasnovana na bojama koja koriste našu tehnologiju ChromaLife 100. To znači da će dobijeni otisci garantovano trajati do 100 godina. Sistem FINE je takođe odlično sveobuhvatno rešenje za štampanje. Pored toga što je idealan za štampanje fotografija, može se koristiti i za štampanje čestitki, preslikača za majice, kao i svih umetničkih i namenskih sadržaja.

Canon Camera

Mastilo po seriji modela

Potrebna vam je pomoć sa pronalaženjem mastila?

Pronađite odgovarajuće mastilo, toner ili papir za svoj Canon štampač.