In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

ŠTAMPANJE

Otkrijte kako Canon PIXMA štampač iz serije G može da vam pomogne da unapredite poslovanje

Uz fleksibilnost, isplativost i dizajn koji omogućava dobijanje rezultata postojano visokog kvaliteta, ne čudi što Canon PIXMA G serija štampača doprinosi tome da ova tri preduzeća odlično posluju. Da li će vaše biti sledeće?

Nauka inspiracije

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Mališani koji učestvuju u Mini Professors naučnim časovima koriste štampač Canon PIXMA G4510 za štampanje svega, od oznaka sa imenima, nalepnica i diploma.

Kompanija : Mini Professors

Branša : Obrazovanje

Lokacija : Sv. Albans i Harpenden, UK

Usluge : Zabavne, informativne naučne lekcije osmišljene za predškolce

Veb stranica : www.miniprofessors.com/stalbans

Klijenti Nataše Spink su među najzahtevnijim koji postoje. Nataša je vlasnik franšize Mini Professors u oblasti Sv. Albans i Harpenden. Mini Professors pruža samo naučne lekcije koje su namenski osmišljene za decu predškolskog uzrasta, a štampani materijali čine važan deo svake lekcije. Posle pažljivog istraživanja kakvo biste očekivali od školovanog naučnika, Nataša je odabrala štampač Canon PIXMA G4510.

„Omogućava mi da deci svake nedelje ponudim puno aktivnosti“, objašnjava Nataša. „Kao deo eksperimenata dostupno je mnoštvo različitih šablona, nalepnica i kartica, a za sada je ovaj štampač uspeo da štampa na asortimanu različitih materijala.“

Kompaktni Canon PIXMA G4510 sa lakoćom obrađuje obim štampe koji je Nataši potreban. Mogućnost bežičnog povezivanja takođe predstavlja prednost. „Mogu da budem u drugoj prostoriji sa decom, a da i dalje štampam materijale sa laptopa“, kaže ona.

Nataša takođe ceni dopunjive kartridže sa mastilom visokog učinka na modelu Canon PIXMA G4510. Indikatori napunjenosti na njima olakšavaju praćenje količinje mastila, dok je dopunjavanje lako, ne mora da se obavlja često i ima manje plastičnog otpada.

Što se tiče kvaliteta štampe, Canon PIXMA G4510 takođe daje rezultate. „Deca obožavaju da na kraju časa dobiju diplomu“, objašnjava Nataša. „Sjajno je što mogu da im ponudim nešto na šta sam ponosna, kvalitet je odličan, a oni sa ponosom mogu da izlože diplomu kod kuće.“

"Pouzdan je, isplativ, veoma jednostavan za korišćenje i izgleda odlično."

Garantovanje uspešne budućnosti

Srodni članci
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

ŠTAMPANJE

Upoznajte PIXMA G640 i PIXMA G540

Otkrijte nove funkcije sledeće generacije Canon štampača MegaTank.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

SAVETI ZA ŠTAMPANJE

Najbolji štampač za kućne kancelarije

Učinite rad od kuće izuzetno jednostavnim uz štampač Canon PIXMA TR4650.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Premier Insurance koristi aplikaciju Canon PRINT za štampanje dokumenata sa mobilnog telefona ili tableta na PIXMA G6050, u kancelariji ili daljinski.

Kompanija : Premier Insurance

Branša : Osiguranje

Location : Harou, London, UK

Usluge : Portfolio proizvoda za osiguranje

Veb stranica : www.premier-insurance.net

Brzi rast. Stremljenje ka zvezdama. Kako god to želite da nazovete, ambicije Anika Islama za Premier Insurance zavise od održavanja koraka poslovnih resursa sa potražnjom, u jednoj od vodećih posredničkih osiguravajućih kuća u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kako se poslovanje širilo, Anik je tražio nova rešenja za štampanje. Uspešan štampač koji je potreban za postizanje visoke produktivnosti, povezivanje, veliki učinak i fleksibilnost štampe.

Kada smo otkrili seriju PIXMA G kompanije Canon, pomislili smo da bi mogla da reši sve naše probleme“, objašnjava Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Dopunjivi kartridži visokog učinka u modelu Canon PIXMA G6050 omogućavaju vam da manje vremena trošite na naručivanje skupih kartridža.

Canon PIXMA G6050 je idealan za užurbano kancelarijsko okruženje u kompaniji Premier Insurance. Kapacitet papira od 350 listova, dvosmerno uvlačenje papira, visok učinak i dopunjivi kartridži sa mastilom omogućavaju vam da manje vremena trošite na dopunjavanje papira i naručivanje skupih kartridža. Zaista, Canon MegaTank štampači , kao što je Canon PIXMA G6050 , mogu da odštampaju do 18.000 stranica pomoću samo tri bočice sa crnim mastilom. „Administrativna strana poslovanja je u potpunosti pojednostavljena“, kaže Anik.

Još jedna prednost modela Canon PIXMA G6050 je mogućnost rada sa raznovrsnim medijima, od običnog papira i kartica do koverti i foto-papira. Za preduzeće koje se delimično oslanja na prefinjene marketinške materijale za klijente koji stvaraju doteran doživljaj brenda, mogućnost njihovog isplativog internog štampanja predstavlja pravo otkrovenje.

Mogućnosti u vezi sa informatičkim oblakom na modelu Canon PIXMA G6050 na sličan način su transformisale Premier Insurance. „Naši klijenti često donose dokumente na sastanke. Uz aplikaciju Canon PRINT, sada mogu brzo da ih skeniram, a automatski se šalju na štampanje u kancelariji, pa zaposleni mogu odmah da počnu da ih analiziraju“, objašnjava Anik.

"Čak i kada nisam u kancelariji, mogu da upravljam štampačem pomoću aplikacije. Neverovatan je."

Partnerstvo koje se razvija

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Forever Rose uključuje ličnu fotografiju sa svakim poklonom koji šalje, a potrebno je da ona bude najvišeg kvaliteta.

Naziv kompanije : Forever Rose

Branša : Pokloni

Lokacija : Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Usluge : Personalizovani pokloni

Veb stranica : www.MyForeverRose.com

Za preduzeće koje se bavi personalizovanim poklonima i čiji neverovatni, večni cvetni aranžmani izgledaju skoro magično, izazovi u vezi sa štampanjem sa kojima se suočavala kompanija Forever Rose bili su sasvim realistični. Od skromnih početaka, globalno širenje ove kompanije donelo je povećanje broja zaposlenih na preko 500. Stari kompanijski sistem za lasersko štampanje sve više je uticao na produktivnost i na poslovanje.

Vlasnik kompanije Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, u modelu Canon PIXMA G6040 identifikovao je rešenje koje bi uskladilo potrebu za postojano pouzdanim, visokoproduktivnim izlazom, smanjujući troškove štampanja.

"Primetili smo značajno smanjenje troškova u poređenju sa tonerom za laserske uređaje koje smo ranije koristili, smanjujući troškove za 60–70%."

Ključ za primamljivo niske troškove korišćenja modela Canon PIXMA G6040 predstavljaju njegovi integrisani kartridži sa mastilom visokog učinka. Ovi MegaTank kartridži imaju ka napred okrenute indikatore nivoa, lako se dopunjavaju i zahtevaju dopunjavanje mnogo ređe nego kod štampača sa običnim kartridžima. Na pojedinim Forever Rose lokacijama, MegaTank kartridže nije trebalo dopunjavati duže od 6 meseci.

„Štampamo svakodnevno“, kaže međunarodni komercijalni direktor, Asim Husain. „Štampanje velikog obima po pristupačnoj ceni predstavljalo je jedan od glavnih razloga za izbor Canon MegaTank štampača.“

Pristupačnost predstavlja samo polovinu priče. Rezultati visokog kvaliteta koje pruža Canon PIXMA G6040 zadovoljili su potrebe kompanije čiji klijenti ne očekuju ništa manje od savršene prezentacije. Zbog toga što visokokvalitetna mastila zasnovana na bojama u modelu Canon PIXMA G6040 daju prelepo glatke i prirodne fotografije, klijenti kompanije Forever Rose sada mogu da dodaju besprekorno odštampanu ličnu fotografiju prilikom slanja poklona. To je samo još jedan od načina na koje tehnologija kompanije Canon omogućava preduzećima da unaprede ponudu, uz buđenje i podsticanje inspiracije.

„Sa ponosom mogu da kažem da će kompanija Canon biti uz nas na našem putovanju dok budemo otvarali po jedan vodeći butik u svim velikim gradovima sveta“, kaže Ebraheem.


Napisao Pol Ficpatrik

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve priče