EOS dodatna oprema

Canon Speedlite 600EX II-RT

Preuzmite punu kontrolu, čak i u najzahtevnijim situacijama.

Prednosti

 • Snimajte brže i duže

 • Pouzdane performanse kada se koristi na fotoaparatu i odvojeno od njega

 • Kreativno spoljno osvetljenje iz bilo kojeg pravca putem bežične radio kontrole

 • Odlične performanse uz vodeći broj 60 (m, ISO 100)

 • Lak je za korišćenje, uz intuitivne komande i informativni displej

Detaljne karakteristike

 • Snimajte brže i duže

  Speedlite 600EX II-RT pruža beskompromisne performanse, što ga čini savršenim dodatkom za EOS-1D X Mark II. Koristite uzastopno blic do 50% više u poređenju sa modelom Speedlite 600EX-RT, i dodajte bateriju CP-E4N za još duže uzastopno snimanje sa blicem.

 • Pouzdane performanse kada se koristi na fotoaparatu i odvojeno od njega

  Poboljšani algoritam za kontrolu blica doprinosi sprečavanju pregrevanja, a Quick Flash omogućava aktiviranje blica Speedlite 600EX II-RT čak i kada se nije u potpunosti napunio kako ne biste propustili jedinstveni trenutak. Glava blica za zum i odbijanje garantuje uklapanje pokrivanja blica sa objektivom koji se koristi i omogućava odbijanje svetla od zidova i plafona radi postizanja prirodnijeg rezultata. Speedlite 600EX II-RT ima isti nivo otpornosti na vremenske uslove kao EOS-1D X Mark II, pa možete da nastavite da snimate čak i kada uslovi postanu nepovoljni.Isporučuje se sa adapterom za odbijanje koji pruža mekše osvetljenje za snimanje portreta, dok filteri u boji koji se lako montiraju doprinose postizanju balansa između svetla blica i ambijentalnog svetla.

 • Kreativno spoljno osvetljenje iz bilo kojeg pravca

  Simulirajte svetlo iz bilo kojeg pravca tako što ćete Speedlite 600EX II-RT postaviti odvojeno od fotoaparata. Okidajte ga sa udaljenosti do 30 m pomoću ugrađene radio veze ili optičke kontrole i opcionog bežičnog okidača Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Možete da koristite više bliceva Speedlite 600EX II-RT zajedno (pojedinačno ili u grupama), a možete i da ih kombinujete sa drugim blicevima kompanije Canon, kao što je Speedlite 430EX III-RT.

 • Odlične performanse uz vodeći broj 60 (m, ISO 100)

  Speedlite 600EX II-RT je veoma snažan, pa vas nikada neće izneveriti. Idealan je za osvetljavanje velikih prostora i za odbijanje svetla od zidova i plafona radi postizanja prirodnijeg rezultata. Isporučuje se sa adapterom za odbijanje, koji dodatno umekšava svetlo blica. Ovaj blic se tiho obnavlja za samo 3,3 s, a opciona baterija CP-E4N dodatno skraćuje to vreme.

 • Lak je za korišćenje, uz intuitivne komande i informativni displej

  Prilagodljivi kontrolni točkić omogućava brzo podešavanje kada radite pod pritiskom, dok veliki displej sa osvetljenjem prikazuje relevantne informacije za snimanje na jednom mestu. Status napunjenosti svih bežičnih bliceva u grupi prikazuje se na displeju glavne jedinice Speedlite 600EX II-RT.