WFT-E8

Pružite modelu TREX širi asortiman opcija za povezivanje pomoću odašiljača za bežični prenos podataka WFT-E8. Uz brzi bežični LAN prenos zahvaljujući kompatibilnosti sa standardom IEEE 802.11ac, unapređene opcije za FTP prenos i mogućnost daljinskog snimanja, WFT-E8 pruža mnoštvo dodatnih funkcija koje vam omogućavaju da u potpunosti iskoristite ono što nudi TREX.

Prednosti

  • Brži prenos podataka - podrška za standard IEEE 802.11ac
  • Bezbedni File Transfer Protocol preko FTP/FTPS
  • Funkcija WFT server za daljinsko snimanje fotografija i video zapisa
  • Daljinsko snimanje sa pametnog telefona/tableta pomoću aplikacije Camera Connect kompanije Canon
  • Povežite do 10 fotoaparata radi daljinskog snimanja sa razdaljine do 100 m

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon WFT-E8

Bežični prenos slika


Zahvaljujući tome što koristi novi standard IEEE 802.11ac (opseg od 5 GHz), WFT-E8 omogućava brz prenos podataka na razdaljinama do 150 m. IEEE 802.11ac podržava bržu komunikaciju (približno 2,5x u realnoj upotrebi) u odnosu na standard IEEE 802.11n koji koristi WFT-E6, uz teoretsku brzinu od približno 1.300 Mb/s prema 450 Mb/s kod standarda IEEE 802.11n.

Daljinsko snimanje pomoću računara


Fotografi mogu da uspostave bezbednu daljinsku vezu sa FTP serverom putem protokola FTPS (File Transfer Protocol preko SSL/TLS) da bi snimali i slali slike u realnom vremenu, čime se maksimalno skraćuje vreme koje odlazi na prikupljanje, klasifikovanje i otpremanje slika na server.

WFT server


Daljinski možete da snimate, pregledate i reprodukujete slike ili video zapise zahvaljujući opciji "WFT server" na uređaju WFT-E8. WFT server predstavlja unapređenu verziju režima HTTP i pruža punu kontrolu nad postavkama fotoaparata TREX, što obuhvata fokus, prikaz uživo, reprodukciju video zapisa i pregledanje RAW slika - možete da vidite ono što vidi fotoaparat i da podešavate postavke na udaljenom računaru, pametnom telefonu ili tabletu.

Aplikacija Camera Connect kompanije Canon


Aplikacija Camera Connect kompanije Canon omogućava vam da uspostavite vezu sa pametnim telefonom ili tabletom radi daljinskog snimanja, pregledanja, ocenjivanja, prenosa i deljenja slika kada fotoaparat ne možete da držite u ruci, npr. iza gola na fudbalskoj utakmici ili iznad koša. Camera Connect takođe omogućava snimanje i prenos Full HD MP4 video datoteka.

Povezano snimanje


Sa glavnog fotoaparata možete da uspostavite vezu sa do 10 pomoćnih fotoaparata putem odašiljača WFT-E8 ili WFT-E7 radi sinhronizovanog snimanja sa razdaljine do 100 metara. Upotrebom funkcije vremenske sinhronizacije na fotoaparatu eliminišu se pojedinačne razlike između satova na fotoaparatima, pa je moguće precizno odrediti sekvencu za snimanje.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon WFT-E8, njegovim karakteristikama i mogućnostima.