EOS 70D

Zabeležite trenutak u obliku zapanjujućih fotografija i Full HD video zapisa pomoću modela EOS 70D visokih performansi sa mogućnošću snimanja u punoj rezoluciji brzinom od 7 kadrova u sekundi, naprednim AF sistemom sa 19 tačaka i jedinstvenom tehnologijom Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon.

EOS 70D

Prednosti

 • Zabeležite svaki detalj pomoću APS-C CMOS senzora od 20,2 megapiksela i DIGIC 5+ procesora
 • Pratite akciju zahvaljujući AF sistemu sa 19 krstastih tačaka i uzastopnom snimanju u punoj rezoluciji brzinom od 7 kadrova u sekundi
 • Snimajte zapanjujuće Full HD video zapise pomoću brzog, glatkog i preciznog automatskog fokusa koji je dostupan zahvaljujući tehnologiji Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon
 • Daljinski upravljajte fotoaparatom i trenutno pregledajte slike pomoću Wi-Fi* veze
 • Nastavite da snimate kada svetlo počne da slabi zahvaljujući ISO osetljivosti 12.800 (proširivo je do 25.600)
 • Preuzmite kontrolu nad fotoaparatom i kadrirajte subjekte iz više uglova, uz ekran osetljiv na dodir sa promenljivim uglom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS 70D

CMOS senzor od 20,2 megapiksela i DIGIC 5+ procesor


Model EOS 70D visokih performansi kombinuje APS-C CMOS senzor od 20,2 megapiksela sa snažnim DIGIC 5+ procesorom slike i daje izuzetno jasne 14-bitne slike sa mnoštvom detalja. Reprodukcija boja je precizna, a prelazi između nijansi su suptilni i prirodni.

Zabeležite trenutak


Jednostavno možete da pravite vrhunske snimke dinamične akcije (kao što su sportska akcija i divlje životinje) zahvaljujući mogućnosti uzastopnog snimanja u punoj rezoluciji brzinom od 7 kadrova u sekundi i AF sistemu visokih performansi sa 19 krstastih tačaka koji pruža veliku preciznost, brz odziv i visok stepen realističnosti za beleženje trenutka uz visok kvalitet slike.

Dual Pixel CMOS AF


EOS 70D je prvi fotoaparat koji koristi tehnologiju Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon za brzo i glatko automatsko fokusiranje sa praćenjem tokom snimanja video zapisa. Svaki piksel ima dve foto-diode koje je moguće nezavisno očitavati tokom automatskog fokusiranja ili zajedno radi beleženja slike.

FULL HD video zapisi


EOS 70D daje zapanjujuće Full HD (1080p) video zapise sa brzim i preciznim automatskim fokusiranjem zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon. Istražite kreativnost uz stereo zvuk, potpuno ručne komande i mogućnost izbora broja kadrova u sekundi.

Wi-Fi deljenje i upravljanje


Daljinski snimajte iz alternativnih uglova: povežite EOS 70D sa PC/Mac računarom, tablet računarom ili pametnim telefonom kako biste upravljali fotoaparatom. Slike je moguće bežično pregledati i prenositi, kao i trenutno deliti sa članovima porodice i prijateljima.

Odlične performanse pri slabom osvetljenju


Kada svetlo počne da slabi, EOS 70D nastavlja da pruža odlične performanse. Pruža ISO opseg do 12.800 (proširiv je do 25.600) kako biste mogli da pravite vrhunske snimke iz ruke pri slabom osvetljenju bez upotrebe blica.

Udobno snimajte iz različitih uglova


Koristite intuitivne dodirne komande kako biste snimali iz jedinstvenih ili neobičnih uglova, uz kapacitivni 3:2 ClearView II LCD ekran osetljiv na dodir veličine 7,7 cm (3") sa promenljivim uglom i 1.040.000 tačaka, za reprodukciju u visokoj rezoluciji. Pređite u režim prikaza uživo kako biste napravili snimak iz najboljeg ugla i lakše kadrirali.

Inteligentno tražilo sa pokrivanjem od 98%


Uživajte u većem vidnom polju sa boljim uvećanjem zahvaljujući inteligentnom tražilu sa pokrivanjem od 98%, opuštenom gledanju uz vidnu tačku od 22 mm i prikazu korisnih informacija o snimanju i električnog nivoa kako biste lakše napravili najbolji snimak.

Kreativne funkcije prilagođene vama


Očuvajte detalje u istaknutim delovima i u senkama uz funkciju velikog dinamičkog opsega (High Dynamic Range, HDR) na modelu EOS 70D i kreirajte složene slike zahvaljujući mogućnosti višestruke ekspozicije. Ulepšajte fotografije pomoću asortimana kreativnih filtera kao što su fotoaparat igračka ili efekat minijature.

Eksperimentišite uz sveobuhvatni EOS sistem


EOS 70D je kompatibilan sa kompletnim asortimanom EF i EF-S objektiva i Speedlite bliceva iz serije EX kompanije Canon, pa možete da unapredite fotografsku veštinu pomoću dodatnih objektiva i bliceva.

*Wi-Fi podrška zavisi od uređaja i regiona

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS 70D, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

20_2_MP_CMOS

CMOS senzor od 20,2 megapiksela

Dual pixel CMOS AF

Gladak, uzastopni AF u video zapisima

High speed shooting

Velika brzina snimanja

All-cross-type-19-point-AF

19 krstastih tačaka za precizno praćenje subjekta

Vari angle LCD

Pokretni ekran za kreativno kadriranje

ClearViewII

Veliki svetli ekran osetljiv na dodir za jasan prikaz

Powerful DIGIC processing

Snažni DIGIC procesor

Great low light shots

Odlični snimci pri slabom osvetljenju

Stunning 1080p movies

Zapanjujući 1080p video zapisi

Wifi

Delite slike i kontrolišite fotoaparat preko Wifi veze

Customise your viewfinder display

Prilagođavanje prikaza u tražilu

Level your camera for straight horizons

Poravnajte fotoaparat da bi horizont bio prav

Dual-Layer-Metering

Obezbeđuje ispravnu ekspoziciju slika u svim svetlosnim uslovima

Control Speedlites from your camera remotely

Daljinsko kontrolisanje Speedlite bliceva sa fotoaparata

Creatively combine images

Kreativno kombinovanje slika

Edit and process RAW images in camera

Uređivanje i obrada RAW slika u fotoaparatu

 • EOS 70D telo

 • Štitnik za oči Eb

 • Poklopac za telo fotoaparata R-F-3

 • Široka traka EW-70D

 • Baterija LP-E6

 • Punjač za baterije LC-E6E

 • Kabl za napajanje naizmeničnom strujom (sa utikačem tipa E), 1 m

 • Kabl za povezivanje IFC-400PCU (za USB vezu)

EOS Remote

Aplikacija EOS Remote za iOS/Android

Daljinski kontrolišite ili prikazujte slike na modelu EOS 6D bežičnim putem pomoću nove aplikacije EOS Remote kompanije Canon koja je dostupna za pametne telefone ili tablete sa sistemom iOS ili Android

Lens Guru Mobile App

Naučite osnove fotografije i otkrijte kako menjanje objektiva može da napravi razliku na slikama.

canon lens guru