Canon IXUS 170

IXUS 170

Dovoljno mali i elegantan da možete da ga ponesete svuda, fleksibilni IXUS 170 od 20 megapiksela sa optičkim zumom od 12x garantuje sjajne rezultate svaki put. Samo uperite i snimajte da biste pravili oštre i detaljne snimke, bez obzira na razdaljinu.

Prednosti

 • Elegantni, džepni IXUS koji se lako koristi
 • Približite se svim najboljim trenucima bez obzira na razdaljinu, uz 12x zum
 • Beležite zadivljujuće detalje uz rezoluciju od 20 MP
 • Prelepi snimci sa jednostavnošću "uperi i snimaj" uz inteligentni automatski režim
 • Oštre fotografije i stabilni video zapisi uz Intelligent IS

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon IXUS 170

Džepno savršenstvo slike


Zahvaljujući tankom dizajnu i elegantnoj metalnoj prednjoj strani kućišta, koja unosi moderan stil u svaku priliku, inteligentni IXUS 170 lako staje u džep i svima olakšava da zabeleže trenutak u obliku fotografija i video zapisa izvanrednog kvaliteta.

Približite se, snimajte šire


Lako snimajte prostrane pejzaže i pravite odlične grupne snimke pomoću ultraširokougaonog objektiva od 25 mm, koji vam omogućava da smestite više u kadar. Približite se udaljenim subjektima pomoću optičkog zuma od 12x ili se još više približite bez gubitka kvaliteta uz 24x ZoomPlus.

Izvanredan nivo detalja za najbolje uspomene


Uživajte u detaljnim slikama izvanrednog kvaliteta. Fleksibilno kadrirajte i opsecajte fotografije ili pravite zadivljujuće otiske formata postera zahvaljujući rezoluciji od 20 megapiksela.

Prelepi, oštri rezultati svaki put


Nema potrebe da brinete da će vam podrhtavanje fotoaparata upropastiti rezultate, zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike. Ovaj fotoaparat se automatski prilagođava i garantuje oštre, detaljne fotografije i video zapise šta god da snimate.

HD video zapisi na dohvat ruke


Pravljenje odličnih video zapisa je zabavno i jednostavno. Jednim pritiskom na dugme možete veoma jednostavno da snimate odlične HD video zapise (720p), čak i u pokretu ili pri punom zumu.

Lako do zapanjujućih slika


Lako snimajte fantastične fotografije ili video zapise pomoću inteligentnog automatskog režima, koji bira savršene postavke fotoaparata umesto vas – bez obzira na scenu. Sve što treba da uradite je da uperite i snimate. Dugme „Help“ (Pomoć) koristite ako želite brza i jednostavna za praćenje uputstva za korišćenje fotoaparata i njegovih funkcija.

Odlične fotografije ljudi


Veoma jednostavno pravite odlične snimke prijatelja zahvaljujući tehnologiji za prepoznavanje lica. Ova tehnologija omogućava prepoznavanje više lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Prepoznavanje lica takođe daje prirodne nijanse kože, čak i u uslovima neuobičajenog osvetljenja.

Zabavljajte se kreativnošću


Eksperimentišite i zabavite se uz asortiman kreativnih filtera. Možete da oponašate izobličenje objektiva „riblje oko“, da učinite da scene sa fotografija ili iz video zapisa izgledaju kao minijaturni modeli i još mnogo toga.

Dodajte lični pečat


Personalizujte snimke uz brzu i jednostavnu kontrolu nad postavkama slike poput osvetljenosti i intenziteta boja. Pregledajte rezultate dok kadrirate pomoću kontrole u režimu prikaza uživo i uživajte u njihovom deljenju sa prijateljima pomoću LCD ekrana veličine 6,8 cm (2,7”). Uparite ga sa uređajem Canon Connect Station i lako možete da delite fotografije i video zapise sa svetom na društvenim mrežama i u albumima na mreži. Takođe možete da uživate u njihovom pregledanju sa porodicom i prijateljima na HD televizoru.

Ekološki prihvatljivi režim


Odličan je za izlete. Napravite više snimaka pomoću jednog ciklusa punjive litijum-jonske baterije.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon IXUS 170, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

20.0MP_CCD

20 megapiksela

25mm Wide 12x

Ultraširokougaoni objektiv sa 12x optičkim zumom

24x ZoomPlus

Zum do 24x uz odličan kvalitet

Steady shots in every situation

Stabilne slike i video zapisi u svakoj prilici

Digic4 Plus

Snažni DIGIC procesor

Auto mode with 32-scene detection

Automatski režim sa detektovanjem 32 scene

720p movies

720p video zapisi

Optimises people shots

Optimizovanje snimaka ljudi

Instantly capture movies

Trenutno snimanje video zapisa

Eco Mode

Ušteda energije za veći broj snimaka

Instant help

Trenutna pomoć

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibilnost sa Canon Connect Station

 • Digitalni fotoaparat IXUS 170

 • Traka za nošenje oko ručnog zgloba WS-800 

 • Baterija NB-11LH

 • Punjač za baterije CB-2LFE 

 • Kabl za napajanje naizmeničnom strujom 

 • Komplet korisničkih priručnika