Canon IXUS 165

IXUS 165

Uživajte u veoma jednostavnom snimanju i fantastično oštrim, detaljnim rezultatima svaki put pomoću ovog elegantnog IXUS fotoaparata od 20 megapiksela. Prepun je inteligentnih funkcija i dovoljno mali da možete svuda da ga ponesete sa sobom.

Prednosti

 • Elegantni, intuitivni i ultratanki IXUS koji je lak za nošenje
 • Zabeležite sve najbolje trenutke bez obzira na razdaljinu
 • Beležite zadivljujuće detalje uz rezoluciju od 20 MP
 • Prelepi snimci sa jednostavnošću "uperi i snimaj" uz inteligentni automatski režim
 • Oštre fotografije i stabilni video zapisi uz Intelligent IS

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon IXUS 165

Džepno savršenstvo slike


IXUS 165 olakšava svima da svaki put prave fotografije i video zapise vrhunskog kvaliteta – a zahvaljujući elegantnom i izuzetno tankom dizajnu savršeno staje u džep ili u tašnu.

Snimajte daleko i široko


Lako zabeležite svaki trenutak uz fleksibilnost koju pruža širokougaoni objektiv od 28 mm sa optičkim zumom od 8x. Približite se udaljenim subjektima pomoću optičkog zuma od 8x, ili se još više približite bez gubitka kvaliteta uz 16x ZoomPlus.

Izvanredan nivo detalja za najbolje uspomene


Uživajte u detaljnim slikama izvanrednog kvaliteta. Fleksibilno kadrirajte i opsecajte fotografije ili pravite zadivljujuće otiske formata postera zahvaljujući rezoluciji od 20 megapiksela.

Prelepi, oštri rezultati svaki put


Nema potrebe da brinete da će vam podrhtavanje fotoaparata upropastiti rezultate, zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike. Ovaj fotoaparat se automatski prilagođava i garantuje oštre, detaljne fotografije i video zapise šta god da snimate.

HD video zapisi na dohvat ruke


Pravljenje odličnih video zapisa je zabavno i jednostavno. Jednim pritiskom na dugme možete veoma jednostavno da snimate odlične HD video zapise (720p), čak i u pokretu ili pri punom zumu.

Lako do zapanjujućih slika


Lako snimajte fantastične fotografije ili video zapise pomoću inteligentnog automatskog režima, koji bira savršene postavke fotoaparata umesto vas – bez obzira na scenu. Sve što treba da uradite je da uperite i snimate. Dugme „Help“ (Pomoć) koristite ako želite brza i jednostavna za praćenje uputstva za korišćenje fotoaparata i njegovih funkcija.

Odlične fotografije ljudi


Veoma jednostavno uživajte u odličnim snimcima prijatelja zahvaljujući tehnologiji za prepoznavanje lica. Ova tehnologija omogućava prepoznavanje više lica u jednom kadru i obezbeđuje da osobe na snimku budu u fokusu i optimalno osvetljene. Prepoznavanje lica takođe daje prirodne nijanse kože, čak i u uslovima neuobičajenog osvetljenja.

Zabavljajte se kreativnošću


Eksperimentišite i zabavite se uz asortiman kreativnih filtera. Možete da oponašate izobličenje objektiva „riblje oko“, da učinite da scene sa fotografija ili iz video zapisa izgledaju kao minijaturni modeli i još mnogo toga.

Dodajte lični pečat


Personalizujte snimke uz brzu i jednostavnu kontrolu nad postavkama slike poput osvetljenosti i intenziteta boja. Pregledajte rezultate dok kadrirate pomoću kontrole u režimu prikaza uživo i uživajte u njihovom deljenju sa prijateljima pomoću LCD ekrana veličine 6,8 cm (2,7”). Uparite ga sa uređajem Canon Connect Station i lako možete da delite fotografije i video zapise sa svetom na društvenim mrežama i u albumima na mreži. Takođe možete da uživate u njihovom pregledanju sa porodicom i prijateljima na HD televizoru.

Ekološki prihvatljivi režim


Odličan je za izlete. Ekonomični režim smanjuje potrošnju baterije, što vam omogućava da napravite više snimaka sa jednim punjenjem litijum-jonske baterije.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon IXUS 165, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

20.0MP_CCD

20 megapiksela

8x optical zoom with wide-angle

Širokougaoni objektiv sa 8x optičkim zumom

16x ZoomPlus

Zum do 16x uz odličan kvalitet

Steady shots in every situation

Stabilne slike i video zapisi u svakoj prilici

Digic4 Plus

Snažni DIGIC procesor

Auto mode with 32-scene detection

Automatski režim sa detektovanjem 32 scene

720p movies

720p video zapisi

Optimises people shots

Optimizovanje snimaka ljudi

Instantly capture movies

Trenutno snimanje video zapisa

Eco Mode

Ušteda energije za veći broj snimaka

Instant help

Trenutna pomoć

Compatible with Canon Connect Station

Kompatibilnost sa Canon Connect Station

 • Digitalni fotoaparat IXUS 165

 • Traka za nošenje oko ručnog zgloba WS-800 

 • Baterija NB-11L

 • Punjač za baterije CB-2LFE 

 • Kabl za napajanje naizmeničnom strujom 

 • Komplet korisničkih priručnika