XF205

Zahvaljujući tome što pruža vrhunski kvalitet slike, laku integraciju i mogućnost snimanja u dva formata, XF205 je stvoren za kreiranje HD sadržaja. Sa mnoštvom funkcija, ali kompaktan - predstavlja snažnu profesionalnu alatku.

Prednosti

  • Širokougaoni objektiv sa blendom f/1,8 i zumom od 20x za neverovatne snimke iz daljine
  • HD CMOS Pro senzor pruža izvanredan kvalitet slike, čak i pri slabom osvetljenju
  • Kompaktan i lagan dizajn i mogućnost upotrebe pomoću 3 prstena na objektivu i rotirajućeg rukohvata
  • OLED ekran i tražilo rezolucije 1,23 miliona tačaka omogućavaju precizno praćenje
  • Lako delite sadržaj pomoću ugrađene Wi-Fi ili Ethernet veze; snimajte zamenske datoteke direktno na druge uređaje
  • Snimanje u dva formata: MPEG2 kodek pri 50 Mb/s koji predstavlja standard za TV emitovanje i MP4 u HD ili SD rezoluciji
  • Priključci Genlock, Timecode i 3G-SDI za integraciju više kamera
  • Wide DR Gamma pomaže u izbegavanju prekomerne ekspozicije
  • Snimanje 4-kanalnog zvuka; 2 XLR ulaza
  • Režim za infracrveno snimanje uz poboljšanu IC lampu

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon XF205

Napredni sistem za snimanje kompanije Canon


XF205 koristi napredni sistem za kamkordere koji pruža izvanredne slike i brzinu odziva koja će vam omogućiti da izađete na kraj sa svim vrstama situacija za snimanje. Širokougaoni objektiv od 26,8 mm sa zumom od 20x vas približava akciji, a dinamička optička stabilizacija slike kompenzuje podrhtavanje u 5 smerova kako biste dobili izuzetno stabilan materijal.

HD CMOS Pro senzor kompanije Canon u kombinaciji sa DIGIC DV 4 procesorom daje zapanjujući kvalitet slike (čak i pri slabom osvetljenju), kao i izvanredni dinamički opseg i realističnu reprodukciju boja. Wide DR Gamma pomaže u smanjivanju prekomerne ekspozicije, a režim za infracrveno snimanje omogućava lako korišćenje kamkordera noću - idealno rešenje za videografe koji snimaju divlje životinje.

Kvalitet slike upotpunjuju napredne funkcije za zvuk, uz podršku za snimanje 4-kanalnog zvuka u Linear PCM formatu.

Udobnost i precizna kontrola


Uz kompaktne dimenzije, nenametljiv izgled i udobnost upotrebe pomoću 3 prstena na objektivu i rotirajućeg rukohvata, XF205 takođe pruža impresivne opcije praćenja visokog kvaliteta. OLED ekran rezolucije 1,23 miliona tačaka veoma je pregledan čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, a pruža bolje vreme odziva, definiciju, kontrast i reprodukciju boja od ekvivalentnih LCD ekrana. Elektronsko tražilo veličine 1,14 cm (0,45") i rezolucije 1,23 miliona tačaka omogućava naginjanje do 68° radi snimanja iz različitih položaja.

Svestrane opcije za snimanje


Funkcija snimanja u dva formata na modelu XF205 pruža fleksibilnost, brzinu i bezbednost podataka. Materijal je moguće istovremeno snimati u dva različita formata, čime se dobija trenutno pravljenje rezervnih kopija i alternativne opcije za deljenje. Full HD slike je moguće čuvati na dve CF kartice pomoću MPEG2 kodeka pri 50 Mb/s koji predstavlja standard za TV emitovanje, a MP4 verziju moguće je sačuvati na SD karticu u Full HD ili nižoj rezoluciji - idealno rešenje za brz prenos datoteka kod načina primene kao što je snimanje vesti. Takođe je moguće prenositi zamenske datoteke niske rezolucije direktno na drugi uređaj poput smartfona.

Integracija i deljenje


Priključci Timecode, Genlock i 3G-SDI omogućavaju veoma jednostavno povezivanje sa opremom za emitovanje koja predstavlja standard u industriji.

Deljenje sadržaja je jednostavno zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi i Ethernet vezi. Materijal je moguće pregledati na drugom uređaju poput tableta ili smartfona, kao i prenositi pomoću FTP protokola. Ova veza takođe omogućava daljinsko upravljanje kamkorderom pomoću pregledača veba, uz dodatnu mogućnost konfigurisanja žičnog daljinskog upravljača RC-V100 kompanije Canon.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XF205, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

Optički zum od 20x

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dinamički optički stabilizator slike

Rotating Grip

Rotirajući rukohvat

WiFi Cert

Wi-Fi daljinsko upravljanje i lako deljenje

MXF 50Mbps

MXF, 50 Mb/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Snimanje u MP4 formatu brzinom od 35 Mb/s

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.