XF205

Zahvaljujući tome što pruža vrhunski kvalitet slike, laku integraciju i mogućnost snimanja u dva formata, XF205 je stvoren za kreiranje HD sadržaja. Sa mnoštvom funkcija, ali kompaktan - predstavlja snažnu profesionalnu alatku.

Prednosti

  • Širokougaoni objektiv sa blendom f/1,8 i zumom od 20x za neverovatne snimke iz daljine
  • HD CMOS Pro senzor pruža izvanredan kvalitet slike, čak i pri slabom osvetljenju
  • Kompaktan i lagan dizajn i mogućnost upotrebe pomoću 3 prstena na objektivu i rotirajućeg rukohvata
  • OLED ekran i tražilo rezolucije 1,23 miliona tačaka omogućavaju precizno praćenje
  • Lako delite sadržaj pomoću ugrađene Wi-Fi ili Ethernet veze; snimajte zamenske datoteke direktno na druge uređaje
  • Snimanje u dva formata: MPEG2 kodek pri 50 Mb/s koji predstavlja standard za TV emitovanje i MP4 u HD ili SD rezoluciji
  • Priključci Genlock, Timecode i 3G-SDI za integraciju više kamera
  • Wide DR Gamma pomaže u izbegavanju prekomerne ekspozicije
  • Snimanje 4-kanalnog zvuka; 2 XLR ulaza
  • Režim za infracrveno snimanje uz poboljšanu IC lampu

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon XF205

Napredni sistem za snimanje kompanije Canon


XF205 koristi napredni sistem za kamkordere koji pruža izvanredne slike i brzinu odziva koja će vam omogućiti da izađete na kraj sa svim vrstama situacija za snimanje. Širokougaoni objektiv od 26,8 mm sa zumom od 20x vas približava akciji, a dinamička optička stabilizacija slike kompenzuje podrhtavanje u 5 smerova kako biste dobili izuzetno stabilan materijal.

HD CMOS Pro senzor kompanije Canon u kombinaciji sa DIGIC DV 4 procesorom daje zapanjujući kvalitet slike (čak i pri slabom osvetljenju), kao i izvanredni dinamički opseg i realističnu reprodukciju boja. Wide DR Gamma pomaže u smanjivanju prekomerne ekspozicije, a režim za infracrveno snimanje omogućava lako korišćenje kamkordera noću - idealno rešenje za videografe koji snimaju divlje životinje.

Kvalitet slike upotpunjuju napredne funkcije za zvuk, uz podršku za snimanje 4-kanalnog zvuka u Linear PCM formatu.

Udobnost i precizna kontrola


Uz kompaktne dimenzije, nenametljiv izgled i udobnost upotrebe pomoću 3 prstena na objektivu i rotirajućeg rukohvata, XF205 takođe pruža impresivne opcije praćenja visokog kvaliteta. OLED ekran rezolucije 1,23 miliona tačaka veoma je pregledan čak i pod direktnom sunčevom svetlošću, a pruža bolje vreme odziva, definiciju, kontrast i reprodukciju boja od ekvivalentnih LCD ekrana. Elektronsko tražilo veličine 1,14 cm (0,45") i rezolucije 1,23 miliona tačaka omogućava naginjanje do 68° radi snimanja iz različitih položaja.

Svestrane opcije za snimanje


Funkcija snimanja u dva formata na modelu XF205 pruža fleksibilnost, brzinu i bezbednost podataka. Materijal je moguće istovremeno snimati u dva različita formata, čime se dobija trenutno pravljenje rezervnih kopija i alternativne opcije za deljenje. Full HD slike je moguće čuvati na dve CF kartice pomoću MPEG2 kodeka pri 50 Mb/s koji predstavlja standard za TV emitovanje, a MP4 verziju moguće je sačuvati na SD karticu u Full HD ili nižoj rezoluciji - idealno rešenje za brz prenos datoteka kod načina primene kao što je snimanje vesti. Takođe je moguće prenositi zamenske datoteke niske rezolucije direktno na drugi uređaj poput smartfona.

Integracija i deljenje


Priključci Timecode, Genlock i 3G-SDI omogućavaju veoma jednostavno povezivanje sa opremom za emitovanje koja predstavlja standard u industriji.

Deljenje sadržaja je jednostavno zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi i Ethernet vezi. Materijal je moguće pregledati na drugom uređaju poput tableta ili smartfona, kao i prenositi pomoću FTP protokola. Ova veza takođe omogućava daljinsko upravljanje kamkorderom pomoću pregledača veba, uz dodatnu mogućnost konfigurisanja žičnog daljinskog upravljača RC-V100 kompanije Canon.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon XF205, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

Optički zum od 20x

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dinamički optički stabilizator slike

Rotating Grip

Rotirajući rukohvat

WiFi Cert

Wi-Fi daljinsko upravljanje i lako deljenje

MXF 50Mbps

MXF, 50 Mb/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Snimanje u MP4 formatu brzinom od 35 Mb/s