Canon RC-V100

RC-V100

Daljinski upravljač RC-V100 kompanije Canon pruža veću slobodu korisnicima kamkordera. Bez obzira na to da li ste u studiju, na lokaciji ili jednostavno na nekom mestu koje je prethodno bilo nedostupno, pruža žičnu daljinsku kontrolu nad skoro svim funkcijama kamkordera.

Prednosti

  • Snažni žični daljinski upravljač za funkcije kamkordera
  • Intuitivni raspored prilagođen profesionalnim korisnicima
  • Namenski točkići za podešavanje naprednih parametara slike
  • Direktna operativna kontrola nad ključnim funkcijama kamere poput fokusa, blende i pojačanja¹
  • Pristup menijima kamere radi brzog podešavanja bilo koje postavke
  • Osvetljena dugmad omogućavaju lako korišćenje pri slabom osvetljenju
  • Prilagodljiva dugmad za individualnu korisničku kontrolu
  • Kompatibilan je sa profesionalnim video kamerama i filmskim EOS kamerama kompanije Canon
  • Idealan je za korišćenje na lokaciji i u studiju
  • Brža komunikacija i domet do 100 m pomoću opcionog Canon kabla RR-100

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon RC-V100

Snažni daljinski upravljač


Ovaj snažni žični daljinski upravljač za profesionalne kamkordere kompanije Canon stavlja vam osnovno i napredno podešavanje slike nadohvat ruke. Vezu uspostavite pomoću priključka REMOTE A i standardnog kabla od 5 m sa utikačima od 3,5 mm i 2,5 mm, odnosno pomoću priključka REMOTE B (pomoću opcionih 8-pinskih kablova RR-10 i RR-100), za bolje performanse, istovremeni rad i veći domet - do 10 m i 100 m, tim redosledom.

Sveobuhvatna kontrola


RC-V100 kombinuje određene prednosti naprednog daljinskog upravljača i jedinice za upravljanje kamerom koji su obično dostupni u studijskom okruženju. Moguće je upravljati skoro svim prilagodljivim funkcijama - od fokusa, blende i zuma do korisničkih opcija kao što su prilagođene postavke slike i specifična podešavanja poput nagiba i tačke "kolena".

Snimajte više, na drugačiji način


Određeni scenariji zahtevaju daljinsko upravljanje kamerom: na primer, kada je kamera montirana na "klackalicu" radi pravljenja snimaka iz različitih nivoa ili u situacijama koje zahtevaju brzo podešavanje radi kompenzovanja promenljivih uslova. Zahvaljujući daljinskom pristupu i upravljanju, moguće je zaobići ove prepreke pri snimanju. U kombinaciji sa RC-V100, profesionalni kamkorderi kompanije Canon postaju još svestranije alatke koje će vam pomoći da realizujete svoju kreativnu viziju.

Intuitivni raspored za veću kontrolu


Intuitivni raspored na upravljaču čini kontrolu nad ključnim funkcijama kamere i parametrima slike jednostavnom, čak i ako niste stručnjak za model kamere koju koristite. Pažljivo je dizajniran kako biste lako mogli da razumete njegove funkcije i da naučite da ga koristite. Ključne funkcije su grupisane u tri glavna odeljka. Uobičajenim parametrima slike upravlja se pomoću točkića, što daljinsko fino doterivanje slike čini neverovatno jednostavnim. Pored toga, tu su korisnički prilagodljiva dugmad radi postizanja većeg stepena svestranosti.

Jasno i jednostavno korišćenje, uvek i svuda


Dugmad su osvetljena kako bi se olakšalo korišćenje u situacijama sa slabim osvetljenjem, a tu je i opcioni zvučni signal za potvrdu korisničkog izbora.

Ažuriranje firmvera


Moguće je da će biti potrebno ažurirati firmver kamere kako bi bila kompatibilna sa RC-V100. Ako priključak REMOTE B nije omogućen na modelu RC-V100, to možete da obavite putem servisnog ažuriranja pomoću USB priključka.

¹Upravljanje objektivom nije moguće sa filmskim EOS kamerama sa PL sistemom niti sa ručnim objektivima

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon RC-V100, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.