Canon ME200S-SH

ME200S-SH

Ova kompaktna, lagana i izuzetno prilagodljiva video kamera sa tehnologijom Dual Pixel CMOS AF i Super 35 mm senzorom daje zadivljujući Full HD materijal do 50p/59,94p uz neverovatnih 12 koraka dinamičkog opsega i maksimalni ekvivalentni ISO od 204.800.

Prednosti

  • Full HD izlaz visokog kvaliteta
  • Odlične performanse pri slabom osvetljenju
  • Napredni automatski fokus i kontrola slike
  • Lako daljinsko podešavanje i instalacija
  • Fleksibilna konfiguracija

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon ME200S-SH

Visok kvalitet, Full HD izlaz


ME200S-SH koristi Super 35 mm CMOS senzor od 8,29 MP i može da daje profesionalni Full HD 1080p/1080i/720p materijal koji može da se šalje na spoljni snimač uz do 12 koraka dinamičkog opsega u režimu Canon Log ili Wide DR. Umanjeno zamućenje pokreta i podrška za brzine smenjivanja kadrova do 50p/59,94p omogućavaju usporeno snimanje.

Odlične performanse pri slabom osvetljenju


ME200S-SH je savršena za široku primenu u emitovanju, što obuhvata snimanje pri slabom osvetljenju i daljinsko snimanje u uslovima nezgodnog osvetljenja, zahvaljujući maksimalnoj ekvivalentnoj ISO osetljivosti od 204.800. Takođe ima mogućnost snimanja infracrvene slike u boji pomoću pomičnog IC filtera koji možete da aktivirate pomoću jednog dugmeta.

Napredni automatski fokus i kontrola slike


ME200S-SH koristi tehnologiju automatskog fokusa Dual Pixel CMOS koja omogućava uzastopno automatsko fokusiranje sa kompatibilnim EF objektivima. Ova tehnologija fazne detekcije zasnovana na senzoru osmišljena je tako da pruža glatko uzastopno fokusiranje visokih performansi. U pitanju je jedinstvena tehnologija koju je razvila kompanija Canon i koja pomaže u maksimalnom proširivanju kreativnih opcija brzih objektiva i male dubine polja. Elektronski kontrolisani ND filteri takođe pružaju veću kontrolu nad slikom, uz mogućnost čuvanja više prilagođenih postavki slike i njihovog naknadnog vraćanja.

Lako daljinsko podešavanje i instalacija


Mala, kompaktna i lagana kamera ME200S-SH pruža sveobuhvatne opcije za povezivanje sa monitorom, izlaz na spoljni rikorder i daljinsko upravljanje, što obuhvata HDMI izlaz, Genlock i dva 3G/HD-SDI priključka. Daljinsko upravljanje moguće je putem dva priključka, što obuhvata priključak od 2,5 mm i priključak RS-422 za daljinski upravljač RC-V100* kompanije Canon

Fleksibilna konfiguracija


Zahvaljujući EF sistemu za montažu sa funkcijom Cinema Lock, ME200S-SH podržava širok izbor kompatibilnih EF/EF-S objektiva iz asortimana kompanije Canon, što obuhvata zum objektive, objektive sa fiksnom žižnom daljinom i odabrane Canon Servo objektive** (sa 12-pinskim interfejsom), za veću kontrolu i više prilika za kreativno snimanje.

Opcije za automatsko snimanje


ME200S-SH se lako podešava i koristi zahvaljujući asortimanu automatskih režima, koji obuhvata prioritet zatvarača (Tv), prioritet blende (Av) i automatsku kontrolu pojačanja (AGC),*** kao i automatski balans bele i AF za jedan snimak. Od ključne važnosti je to što je ručna kontrola uvek dostupna, pa imate kreativnu kontrolu nad postavkama fotoaparata na zahtev.

Hroma-ki na jednostavan način


Podrška za hroma-ki rad poboljšana je za ME200S-SH, što ga čini idealnim za vesti, prezentacije, pa čak i specijalne efekte u nezavisnim filmovima.***

* Uz protokol kompanije Canon, može da zahteva ažuriranje usluge.
** Lista kompatibilnih objektiva treba da bude potvrđena.
*** Neke funkcije mogu da zahtevaju ažuriranje firmvera.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon ME200S-SH, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Full HD movies

Full HD video zapisi

Oversampling

HD obrada sa oversemplovanjem za oštriju sliku

Dual pixel CMOS AF

Gladak, uzastopni AF u video zapisima

Wide DR Gamma

Beležite detalje u istaknutim delovima i delovima u senci

DIGIC DV4

DIGIC snaga obrade