Canon 10x30 IS II

Prenosivi dvogled sa uvećanjem od 10x, za udobno i lako posmatranje ptica.

Prednosti

 • 10x se približite udaljenim subjektima, gde god da krenete

 • Izuzetno stabilan prikaz zahvaljujući snažnom optičkom stabilizatoru slike

 • Precizna optika kompanije Canon za visoku rezoluciju i preciznu reprodukciju boja

 • Ujednačen dizajn sa upotrebom gume, za izdržljivost i udobnost

 • Idealan je za posmatranje ptica, putovanja i sport

GALLERY_10x30 IS II

Detaljne karakteristike

 • 10x se približite udaljenim subjektima, gde god da krenete

  Kompaktan, lagan i praktičan dvogled koji vas 10x približava udaljenim objektima uz intenzitet i jasnoću. Lako možete da ga ponesete gde god da krenete, pa je idealan za putovanja, posmatranje ptica i širok opseg sportova sa gledaocima.

 • Izuzetno stabilan prikaz zahvaljujući snažnom stabilizatoru slike

  Snažni optički stabilizator slike brzo i precizno poništava mnoge različite tipove podrhtavanja i pokreta. Poništava čak i podrhtavanje nastalo usled pomeranja dvogleda, ako pratite subjekat ili posmatrate iz vozila u pokretu. Značajno smanjena potrošnja energije daje do 9 sati uzastopne upotrebe pomoću jednog kompleta baterija*.

 • Precizna optika kompanije Canon za izvanredan prikaz visoke rezolucije

  Uživajte u odličnom kvalitetu uz visoku rezoluciju i nizak nivo izobličenja zahvaljujući preciznoj optici kompanije Canon. Optika ima Super Spectra premaz koji se koristi na renomiranim objektivima kompanije Canon iz serije EF i daje živopisnu sliku visokog kontrasta sa preciznom reprodukcijom boja, uz eliminisanje neželjene interne refleksije koja može da izazove pojavu senki i odblesak.

 • Prelepo vidno polje od ivice do ivice

  Doživite prelepo vidno polje sa jasnom, ravnom slikom i niskim nivoom izobličenja do samih ivica zahvaljujući optici za poravnavanje polja i Porro II dizajnu prizme. Udobno gledajte kompletno vidno polje uz veliku razdaljinu od oka (14,5 mm), koja je idealna ako nosite naočare.

 • Dizajniran je za jednostavnost, izdržljivost i udobnost

  Dizajn obuhvata vrhunski rukohvat i doživljaj držanja, velike gumene okulare za udobno, ujednačeno gledanje, praktično postavljeno dugme stabilizatora slike i prsten za glatko podešavanje fokusa, za laku ručnu kontrolu. Spoljašnjost koja malo prelama svetlost i prednja strana niskog sjaja doprinose izbegavanju plašenja ptica i drugih divljih životinja.*Testiranje u skladu sa standardima kompanije Canon, detalje potražite u specifikacijama