Canon Developer Programme

Canon Developer Programme

Najnovija veb stranica kompanije Canon za podršku programerima prepuna je korisnih resursa namenjenih programerskoj zajednici, bez obzira da li su cilj poslovna rešenja ili digitalna obrada slika.

Istražite veb stranicu Developer Programme

Podrška za programere

Kompanija Canon ima uspešnu istoriju razvijanja namenskog, potpuno integrisanog softvera za širok opseg klijenata, proizvoda i rešenja. Sada programerska zajednica ima mesto na kojem može da istražuje dostupne resurse sa ciljem pretvaranja inovativnih ideja u realnost. Canon Developer Programme predstavlja uzbudljiv način za integrisanje nezavisnih preduzeća i autora aplikacija ili programa sa Canon tehnologijom, što za rezultat ima rešenja sa dodatom vrednošću za klijente sa izazovnim zahtevima.

Kao registrovani programer, klijentima možete da ponudite ogroman asortiman namenskih dodatnih funkcija i prilagođavanja za poslovne i tehnološke proizvode kompanije Canon. Integrišite proizvode kompanije Canon u specifične radne procese klijenata putem pristupa kompletima za razvoj softvera i interfejsima za programiranje aplikacija, sa ciljem pružanja inovativnih rešenja i širenja ekosistema kompanije Canon.

Image

Prednosti

Puna podrška za programere

Blisko sarađujte sa kompanijom Canon na kreiranju jedinstvenih rešenja prema zahtevima klijenata, uz portal kompanije Canon za programere. Resursi obuhvataju podršku i direktnu pomoć, uz najčešća pitanja i tehnička obaveštenja.

Širok opseg rešenja

Canon kompleti za razvoj softvera, informacije interfejsa za programiranje aplikacija i mnoštvo drugih resursa dostupni su za preuzimanje registrovanim programerima, radi omogućavanja namenskog i inovativnog razvoja za asortiman proizvoda i softvera kompanije Canon.

Optimizujte radne procese klijenata

Budite deo revolucionarne zajednice i odigrajte ključnu ulogu u razvijanju Canon ekosistema za naše klijente.

Image

Saznajte više i pridružite se programu

SAZNAJTE VIŠE