digital

Digitalno

Unapređivanje kompanije Canon kroz izvanrednu digitalnu ekspertizu

Pretraga radnih mesta

Čime se bavimo

Mislite da imate digitalnu ekspertizu da unapredite naš brend? Naši timovi za digitalnu tehnologiju blisko sarađuju sa odeljenjem za marketing i odnose sa javnošću radi razvoja i primene digitalnih marketinških strategija, rukovođenja i ekspertize sa ciljem poboljšavanja komunikacije. Bez obzira na to da li radite u timu za analitiku, upravljanje sadržajem, upravljanje projektima ili razvoj, stvaraćete bolje onlajn doživljaje za naše klijente.

Volcano

Inovativni mislioci i strateški umovi

U digitalnom prostoru

Pogledajte video

Upoznajte tim

Otkrijte izvanredne priče iza sjajnih umova.

Gaurav

Dizajner rešenja za e-trgovinu – Gaurav

„Postajemo živopisnije i mlađe mesto za rad […] Ekspertiza je prisutna u mnoštvu različitih oblasti, ali je svako zaista uzbuđen da sazna na čemu vi radite.“

Pogledajte video

Moatez

Digitalni marketing – Moatez

„Zahvaljujući prelasku na digitalnu tehnologiju, kompanija Canon savršeno je pozicionirana za pravljenje sledećeg koraka i nastavak učestvovanja u životima naših klijenata – to je nešto u čemu sa uzbuđenjem učestvujem.”

Pogledajte video

Dođite da radite sa nama

Tražimo pametne osobe koje rešavaju probleme, a koje će poboljšati naše onlajn načine interakcije i kreirati pametne digitalne marketinške kampanje. Kao deo tima za digitalnu tehnologiju, razvijaćete digitalne strategije i rešenja koji ojačavaju naš brend onlajn, a mi ćemo vama pružiti izvanrednu platformu za razvijanje sjajne karijere.

fullbleed

Pretražite radna mesta u odeljenju za digitalnu tehnologiju

Dođite i pogledajte gde se vi uklapate


Pogledajte naše uloge