Canon torba za nošenje preko ramena MS10

torba za nošenje preko ramena MS10

Ova čvrsta, elegantna torba za nošenje preko ramena diskretno kombinuje praktičnost sa modom radi zaštite fotoaparata i objektiva - uz tablet, pribor i lične stvari - i lakog pristupa u pokretu.

Canon Messenger Bag MS10

Prednosti

  • Originalna Canon torba za nošenje preko ramena - elegantna i diskretna
  • Zaštitite osnovnu foto-opremu i lako joj pristupajte
  • Fleksibilni unutrašnji graničnici omogućavaju vam da nosite ono što vam treba
  • Dizajnirana je za čvrstinu i izdržljivost
  • Udobna je za nošenje zahvaljujući podesivom kaišu za rame

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon torba za nošenje preko ramena MS10

Elegantna i diskretna


Ova originalna Canon torba za nošenje preko ramena ima diskretan dizajn i primamljivu sivu završnu obradu, nenametljivi ugravirani crni Canon logotip na crnoj podlozi i unutrašnjost u Canon crvenoj boji - uz visok kvalitet i praktičnost kojima možete da verujete.

Lako odlaganje i pristup


Bezbedno odlažite i transportujte foto-opremu zahvaljujući dizajnu sa postavljenim pregradama i pristupu glavnom odeljku pomoću patent zatvarača. Dve magnetne kopče drže preklop torbe praktično zatvorenim i omogućavaju brz i lak pristup opremi, kako ne biste propustili snimak.

Odlično rešenje za dnevno snimanje


Ponesite sve što vam je potrebno za dnevno snimanje zahvaljujući namenskom prostoru za jedan fotoaparat, dva objektiva i tablet. Glavni unutrašnji odeljak koji ima patent zatvarač, postavljen je i ima podesive graničnike, pruža prostor i fleksibilnost za opremu. Tu su i spoljni džepovi za lične stvari i pribor za fotoaparat.

Čvrsta i izdržljiva


Robustna, pouzdana i vodootporna, ova torba je napravljena od izdržljivih, temeljno testiranih i veoma kvalitetnih materijala, uz izdržljivu završnu obradu i kopče.

Udobna za nošenje


Snažni i izdržljivi kaiš za rame sa lako podesivom kopčom garantuje maksimalnu udobnost kada nosite potpuno napunjenu torbu.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon torba za nošenje preko ramena MS10, njegovim karakteristikama i mogućnostima.