Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

Novi standard za kvalitet slike punog formata

Srce modela Canon EOS RP čini izvanredni Dual Pixel CMOS AF senzor punog formata od 26,2 MP. Uz savršen balans između bogatih, oštrih detalja i neverovatno pouzdanih performansi pri slabom osvetljenju, svaki piksel se koristi za snimanje slike i automatsko fokusiranje kako bi se garantovala vrhunska oštrina u celom kadru. Uz Canon RF objektive, namenski dizajnirane za EOS R sistem, rezultat je novi standard snimanja slike dizajniran tako da unapredi i proširi vašu kreativnu viziju.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Snimljeno pomoću
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Snimajte uvek i svuda zahvaljujući neverovatnoj ISO osetljivosti

Prelazak na senzor punog formata donosi veću kontrolu nad dubinom polja i omogućava vam da snimate odlične slike pri slabom osvetljenju. Zahvaljujući maksimalnoj ISO osetljivosti od 40.000, možete da snimate bez blica, uz zadržavanje detalja i boja. Canon EOS RP omogućava lako i brzo menjanje ISO osetljivosti pomoću prstena za upravljanje na objektivu ili prilagodljivih točkića, pa kao fotograf možete mnogo više da se oslanjate na instinkt.

Brža obrada slike uz DIGIC 8

DIGIC 8 je najnoviji procesor slike kompanije Canon, sa najvećom brzinom obrade slike do sada i dinamičnijim i bržim radom, kako biste manje vremena posvećivali post-produkciji i dobijali viši kvalitet slike direktno iz fotoaparata.

Canon EOS R high speed communication

Snaga DLO čim snimite sliku

Digital Lens Optimizer (DLO) popravlja optičke aberacije i gubitak rezolucije usled niskopropusnog filtera fotoaparata primenom inverzne funkcije na svaki snimak radi približavanja slike izgledu scene kada se posmatra golim okom. Ovo daje detaljne slike visokog kvaliteta i prihvatljive veličine, što fotografima pruža maksimalni kvalitet slike i veću fleksibilnost. Canon EOS RP može da pristupi informacijama profila objektiva direktno sa RF objektiva i da ih koristi u fotoaparatu za optimizaciju u realnom vremenu neposredno nakon snimanja slike.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Pun prikaz

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100% detalja

Novi nivoi stabilizacije slike

Stabilizacija u 5 osa i Dual Sensing IS daju snažnu stabilizaciju za snimke, čime se smanjuje podrhtavanje slike i dobija sloboda kreiranja bez kompromisa u kvaitetu. Ovaj dvostruki sistem omogućava zajednički rad objektiva i fotoaparata u realnom vremenu radi postizanja stabilnosti (dvostruko prepoznavanje), pomoću sistema za komunikaciju u sistemu za montažu objektiva.

Canon EOS RP shooting night cityscape

Snimajte RAW i zabeležite više

Zahvaljujući 14-bitnoj tehnologiji, RAW datoteke sa modela Canon EOS RP bogate su tonskim prelazima, za slike optimalnog kvaliteta koje mogu da se obrađuju u fotoaparatu ili pomoću besplatnog softvera kompanije Canon, kao što je Digital Photo Professional za PC ili Mac, odnosno DPP Express za mobilne/pametne uređaje. Compact RAW (C-RAW) takođe je opciono dostupan na modelu Canon EOS RP, za uštedu prostora skoro bez ikakvog kompromisa po kvalitet slike.

Možda će vam se svideti i
Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fleksibilno snimanje i besprekorno povezivanje

Canon EOS RP sample animals

Možda će vas takođe interesovati