HIBRIDNO SNIMANJE

Neverovatne fotografije od 45 MP brzinom do 20 kadrova u sekundi

CMOS senzor punog formata od 45 MP beleži neverovatnu jasnoću, nizak nivo šuma i širok dinamički opseg pri velikim brzinama do 20 kadrova u sekundi, uz ISO osetljivost do čak 51.200. Automatsko breketiranje ekspozicije pruža postojane opcije ekspozicije, dok tajmer intervala otvara vrata za kreativni materijal sa ubrzanim protokom vremena.

Pređite na neverovatne slike visoke rezolucije

Senzor punog formata i procesor slike DIGIC X na modelu EOS R5 C zajedno daju slike visokog kvaliteta od 45 MP brzinom do 20 kadrova u sekundi sa elektronskim zatvaračem ili 12 kadrova u sekundi sa mehaničkim zatvaračem. Režim za fotografije na modelu EOS R5 C takođe koristi renomiranu tehnologiju Dual Pixel CMOS AF II kompanije Canon, organsko toplo upravljanje bojama i ISO osetljivost čak do 52.000, što EOS R5 C čini izvanrednim rešenjem za profesionalnu fotografiju.

Profesionalni formati slike

EOS R5 C koristi istu arhitekturu kao EOS R sistem, pa može da snima slike u raznim profesionalnim formatima datoteka, uključujući RAW, C-RAW i JPEG. 10-bitne HEIF slike takođe je moguće snimati sa povećanim dinamičkim opsegom i reprodukcijom boja zahvaljujući korišćenju PQ HDR game i BT.2020 prostora boja.

Fotografije sa ubrzanim protokom vremena

Funkcija tajmera intervala na modelu EOS R5 C može da se podesi tako da u određenom vremenskom periodu snimi određeni broj slika. Ova funkcija je savršena za kreiranje profesionalnih sekvenci sa ubrzanim protokom vremena. Pored toga, mogu da se podese i prilagođeni režimi slike, kao što su prioritet otvora blende / zatvarača ili automatski ISO, čime se garantuje da ćete imati potpunu kreativnu kontrolu prilikom kreiranja sadržaja sa ubrzanim protokom vremena od kojeg zastaje dah.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.