In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

Brže od treptaja oka

EOS M6 Mark II pruža dinamične performanse, pa možete brzo da reagujete kada se ukaže kreativna prilika, pa da za tren fokusirate i napravite snimak. U pitanju je odličan fotoaparat za uličnu fotografiju i svakodnevni život; brzina je veoma važna kada beležite odlučujući trenutak.

Brzo uzastopno snimanje i Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II može da snima slike od 32,5 MP brzinom do 14 kadrova u sekundi, uz uzastopno automatsko fokusiranje. Pratite subjekte koji se kreću u kadru i snimajte rafale izuzetno oštrih i detaljnih slika kada se ukaže pravi trenutak. Veliki bafer i podrška za UHS-II kartice dau 54 kadra u JPEG formatu i 23 kadra u RAW formatu, odnosno 36 u CRAW.

Otkrivanje lica i praćenje oka omogućavaju vam da pravite oštre portrete, a za izbor mesta za fokusiranje u kadru dovoljno je da dodirnete neku od 5.481 AF tačke na ekranu osetljivom na dodir. Možete da koristite dugme AF-on sa zadnje strane fotoaparata za fokusiranje, da dodirujete i prevlačite AF kada koristite opcioni EVF-DC2, a isticanje fokusa doprinosi postizanju kritične oštrine kada ručno fokusirate.

Možda će vam se svideti i
sample basketball

RAW rafalno snimanje pri 30 kadrova u sekundi

Snimajte RAW datoteke od 18 MP* pri neverovatnih 30 kadrova u sekundi, uz uzastopno fokusiranje. Tehnologije pripreme za snimanje neprestano beleži 0,5 s akcije pre nego što potpuno pritisnete dugme okidača, pa ćete uvek uhvatiti specijalni trenutak, uz fleksibilnost RAW datoteke.

sample basketball

* 75% oblasti slike