Capture compelling video

EOS M6 Mark II

Snimajte primamljivi video

Snimajte kreativne video zapise pomoću fotoaparata kojim obožavate da fotografišete, uz neverovatni 4K materijal, video sa ubrzanim protokom vremena i usporeni video. Bez obzira na to da li ste nezavisni filmadžija, kreirate sadržaj za vlog ili blog, odnosno samo uživate u snimanju porodičnih filmova, EOS M6 Mark II će učiniti da materijal izgleda profesionalno zahvaljujući tehnologiji fokusiranja Dual Pixel CMOS AF i ekranu osetljivom na dodir, za lako, filmsko i automatsko fokusiranje.

Počnite da stvarate

Ako ste početnik koji želi da pređe na video pomoću malog, praktičnog fotoaparata, funkcija VideoSnapshot će vam omogućiti da zakoračite u svet snimanja kreativnih video zapisa spajanjem klipova dnevnih dešavanja i kombinovanjem u fotoaparatu kako biste lako prenosili priče o putovanjima i događajima.

Fokusirajte poput profesionalca

Naš renomirani sistem Dual Pixel CMOS AF pokriva skoro ceo kadar i omogućava lako praćenje subjekata u pokretu – uključujući lica – po kadru, uz održavanje oštrog fokusa na njima. Podesite brzinu fokusiranja za glatke prelaze i prebacujte fokus sa subjekta na subjekat dodirivanjem ekrana osetljivog na dodir (ili ekrana pametnog uređaja na kojem je instalirana aplikacija Canon Camera Connect).

Uparite EOS M6 Mark II sa objektivom koji koristi tehnologiju STM ili Nano USM, za glatko i tiho fokusiranje koje izgleda i zvuči podjednako profesionalno.

Odaberite izgled

Snimajte 4K materijal pri 25 kadrova u sekundi / 30 kadrova u sekundi pomoću cele širine senzora fotoaparata, za filmske rezultate koji izgledaju izvanredno na kućnom televizoru. Ili prebacite na režim Full HD da biste dobili pristup većim brzinama u kadrovima, uključujući 50/60p, odnosno odaberite režim velike brzine u kadrovima (100/120 kadrova u sekundi) – savršeno rešenje za izuzetno usporeni video.

Takođe možete da snimate na spoljni snimač pomoću HDMI izlaza fotoaparata.

sample beach volleyball

Zvučna podloga kakvu vaši filmovi zaslužuju

Snimajte zvuk koji zvuči podjednako dobro kao što filmovi izgledaju. Dostupno je automatsko ili ručno podešavanje nivoa za snimanje, a vezu za spoljni mikrofon možete da koristite za snimanje zvuka.

Posmatrajte kretanje iz potpuno drugačije perspektive

Pored usporenog snimanja objekata u pokretu pri 120 kadrova u sekundi, možete da snimate 4K filmove sa ubrzanim protokom vremena koji otkrivaju kretanje na ubrzanoj vremenskoj skali. Podesite fotoaparat, izaberite interval između snimaka i biće snimljeno mnoštvo kadrova; zatim se vratite malo kasnije da biste pogledali vrhunski 4K film koji je EOS M6 Mark II kreirao.

Možda će vam se svideti i