ČLANAK

Canon EOS 90D: svestranost

EOS 90D Versatility Article

Intuitivni DSLR dizajn

EOS 90D predstavlja rezultat dugogodišnjeg doterivanja dizajna fotoaparata – proces stalnog unapređivanja koji je doveo do fotoaparata koji pruža intuitivan doživljaj od trenutka kada ga uzmete. Primetićete male detalje, kao što su dva višenamenska kontrolna točkića koji vam omogućavaju da podešavate fokusiranje tokom snimanja, kao i prilagodljivi režimi i komande za snimanje.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Jasan prikaz

Naravno, pošto je DSLR, EOS 90D ima inteligentno optičko tražilo koje vam omogućava da precizno pratite objekte u pokretu, kao što su ptice u letu, i da tempirate snimke do savršenstva. Informacije se preklapaju preko ovog prikaza uživo i pružaju podatke o svim aspektima performansi fotoaparata.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Celodnevno trajanje baterije

Velika baterija daje 1.300 snimaka sa jednim punjenjem,* pa možete duže da snimate kada ste na lokaciji. Rukohvat sa baterijom omogućava korišćenje druge baterije, čime se udvostručuje vreme snimanja između punjenja i unapređuje rukovanje pri uspravnom snimanju.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Klasični DSLR dizajn modela EOS 90D, sa oblikovanim rukohvatom, pruža balans i udobnost prilikom snimanja sa objektivima dugačkog i kratkog dosega, što ovaj fotoaparat čini još zanimljivijim fotografima divljih životinja i sporta.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 znakova. svi jezici

Ugrađena bežična veza

EOS 90D ima Bluetooth i Wi-Fi, što ne omogućava samo brzo i lako deljenje slika pomoću pametnog uređaja sa aplikacijom Canon Camera Connect,* već i daljinsko upravljanje fotoaparatom. Gledajte ono što vidi fotoaparat na ekranu uređaja, podešavajte postavke i menjajte režime, ali i fotografišite dok ste udaljeni od fotoaparata. Odličan način za fotografisanje divljih životinja izbliza bez plašenja. Slike takođe možete da sinhronizujete sa pametnim uređajem ili PC/Mac računarom kada se vratite kući.

EOS 90D takođe može da bude daljinski privezan na PC ili Mac pomoću priloženog softvera EOS Utility – odličan način za snimanje u studiju.


< Nazad na pregled modela EOS 90D

Možda će vam se svideti i...