ČLANAK

Canon EOS 90D: kvalitet slike

EOS 90D Black Throated Diver

Kvalitet slike koji će vas oduvati

APS-C CMOS senzor od 32,5 MP radi u kombinaciji sa našim namenskim DIGIC 8 procesorom slike radi pružanja fantastičnog kvaliteta slike – slike obiluju jasnoćom, nijansama i bojama, dok se nivo šuma u uslovima slabog osvetljenja održava na apsolutnom minimumu. Osetljivost ide do ISO 25.600, za snimanje iz ruke u uslovima slabog osvetljenja, dok široki dinamički opseg omogućava zadržavanje detalja u svetlim istaknutim delovima i tamnim senkama.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Savršen spoj performansi i prenosivosti

Beležite izvanredne detalje pomoću CMOS senzora od 32,5 MP, koji je ekskluzivno dizajnirala i proizvela kompanija Canon. Njegov APS-C format dovoljno je veliki za odličnu kontrolu nad dubinom polja, ali i dovoljno mali da bi modelu EOS 90D (i objektivima) pružio prenosivost i savršen balans.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100% isecanje

Optimizovani kvalitet slike

Obrada slike u fotoaparatu omogućava vam da kvalitet slike dovedete do apsolutnog maksimuma. Naša tehnologija Digital Lens Optimizer (DLO) može da se primenjuje dok snimate, pa se svaki kadar prilagođava karakteristikama objektiva. Rezultat? Jasne slike prepune detalja – direktno iz fotoaparata.

RAW datoteke mogu da se obrađuju u JPEG slike u fotoaparatu zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti RAW obrade, a možete i da ih doterate pomoću funkcije Creative Assist. DIGIC 8 procesor omogućava prilagođavanje slike i kreiranje više verzija iste slike, od kojih svaka ima različit izgled i atmosferu.


< Nazad na pregled modela EOS 90D

Možda će vam se svideti i...