USLUGE UPRAVLJANJA ŠTAMPANJEM

Naš pristup uslugama upravljanja štampanjem

Svaka organizacija je drugačija. Zbog toga, kao deo usluga upravljanja štampanjem kompanije Canon, provodimo vreme u upoznavanju sa vašom kompanijom i IT zahtevima, kako bismo kreirali uslugu direktno prilagođenu vašim potrebama.
ZATRAŽITE INFORMACIJE
alt text

Pregled pristupa uslugama upravljanja štampanjem

Uz Canon usluge upravljanja štampanjem (MPS), koristimo našu ekspertizu na tržištu kako bismo vam garantovali povećanje bezbednosti, brže procese štampe, efikasnije radne procese, održivost i niže troškove u najkraćem mogućem roku, kombinovanjem metodologija ITIL® i PRINCE2® u svim fazama.
alt text
Canon Camera

Otkrivanje

Počinjemo pažljivim pregledom vaše trenutne situacije i mapiramo kompletnu sliku o bezbednosti, održivosti i svim neefikasnostima protoka dokumenata i informacija u vašoj organizaciji.

Zatim možemo da počnemo da precizno obeležavamo oblasti nepotrebnog trošenja resursa i truda u vašim procesima štampanja i snimanja koji bi mogli da se poboljšaju.

Dizajn

Na osnovu saznanja istaknutih u fazi otkrivanja, dizajniramo rešenje koje će vam pomoći da poboljšate efikasnost i unapredite strategiju digitalne transformacije – ostavljajući vam slobodu da se usredsredite na osnovno poslovanje.

Tokom ovog procesa dizajniramo smernice za optimizaciju za vašu organizaciju, pomoću arhitekture koja je podržana vrhunskim informatičkim oblakom, bezbednim i održivim rešenjima i uslugama.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Prelaz i implementacija

Pošto osmislimo prilagođeno rešenje, koristimo dugogodišnje iskustvo u upravljanju projektima da bismo nadgledali njegovu implementaciju i uvođenje u vašu organizaciju.

Uz pomoć naše ekspertize u upravljanju promenama, sarađujemo sa vašim komunikacionim timovima radi pružanja besprekornog doživljaja tranzicije i dugotrajnog jednostavnog prihvatanja korisnika.

Podrška i upravljanje

U srži naše ponude usluga upravljanja štampanjem nalazi se usluga upravljanja sistemom uređaja kroz koju merimo učinak štampanja i skeniranja u odnosu na dogovorene ključne indikatore učinka, čime se obezbeđuje održavanje i podrška radi osiguranja visoke dostupnosti i održavanja uspostavljenih ugovora o nivou usluge. Pored toga, nudimo efektivnu i efikasnu korisničku podršku, IT podršku i druge digitalne usluge kako bi sve teklo glatko.

Nakon što sve pokrenemo, nastavićemo dugoročno da upravljamo vašim rešenjem, da bismo se uverili da sve funkcioniše kako treba i da nastavlja da ispunjava vaše potrebe sada i u budućnosti.

people shaking hands
Canon Camera

Pregled

Usluge upravljanja štampanjem kompanije Canon obuhvataju redovne preglede da biste bili sigurni da ćete uživati u svim pogodnostima rešenja i da će ono ostati optimizovano tokom vremena, uz odgovaranje na rastuće potrebe vaše organizacije – ne samo u smislu učinka, već i važnih paralelnih ciljeva, kao što su bezbednost i održivost.

Mi definišemo jasno upravljanje ugovorom da biste lako mogli da pratite kada, kako i sa kim ćemo pregledati status vašeg ugovora o uslugama upravljanja štampanjem. Što je najvažnije, u okviru ovog procesa pregleda, istaći ćemo nove moguće oblasti vašeg poslovnog razvoja, na primer prilike koje donosi prelazak na digitalnu transformaciju, hibridni rad, informatički oblak i mobilne tehnologije, da bismo vam pomogli da dugoročno napredujete.

STUDIJA SLUČAJA

„Zahvaljujući rešenju kompanije Canon za usluge upravljanja štampanjem, imamo približnu uštedu od 35% u ukupnim troškovima štampe“

Jon Barnbi
Direktor IT usluga za Evropu, Fujitsu
Canon Camera

USLUGE

Usluge upravljanja štampanjem

Kreirajte optimizovanu, bezbednu i održivu infrastrukturu uređaja uz usluge i rešenja kompanije Canon za upravljanje štampanjem koji se pružaju na način koji vam odgovara: putem informatičkog oblaka, na lokaciji ili u hibridnom okruženju.

USLUGE

Usluge za digitalnu transformaciju

Ubrzajte digitalnu transformaciju tako što ćete objediniti naše korporativne usluge upravljanja štampanjem i rešenja za saradnju u radnom prostoru u jedan paket.

an image representing digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

REŠENJA

Rešenja za saradnju u radnom prostoru

Transformišite način poslovanja uz napredno snimanje, automatizaciju radnih procesa za dokumente i rešenja za povezivanje na informatički oblak koji funkcionišu zajedno, kako bi se informacije bezbedno kretale kroz vašu organizaciju.

Srodni proizvodi / rešenja

Istražite druga Canon rešenja koja upotpunjuju naše usluge upravljanja štampanjem

Dodatno istražite

Pročitajte više o tome kako rešenja i usluge kompanije Canon mogu da vam pomognu da se prilagodite novoj hibridnoj realnosti rada.

 • Priprema za neočekivano

  Ideja „normalnog“ rada potpuno je transformisana i nastavlja da se menja. Evo u šta da uložite da biste održali korak.

 • Omogućavanje novog radnog prostora

  Pročitajte kako će informatički oblak postati ključna karika koja garantuje da timovi mogu da sarađuju u dinamičnom, hibridnom radnom okruženju budućnosti

 • Prilagođavanje radnom okruženju sutrašnjice uz informatički oblak

  Snađite se u radnom prostoru budućnosti korišćenjem tehnologije informatičkog oblaka kao podrške efikasnoj, bezbednoj saradnji.

 • Šta da očekujete u budućem radnom okruženju

  Otkrijte trendove koji utiču na radni prostor budućnosti i dobijte savete u vezi sa tim kako da se pripremite.

 • POTREBNA VAM JE POMOĆ?

  Želite da saznate više o ovom proizvodu?