Canon kreativna rešenja za radni prostor

Odaberite kombinaciju hardvera, softvera i usluga koje će pomoći vašem preduzeću da se izdvoji iz mase, uz primamljivi štampani marketinški materijal i izvanrednu poslovnu komunikaciju, a sve to odštampano u vašem kancelarijskom okruženju, pa imate punu kontrolu nad svakim zadatkom.
Zatražite informacije

Canon kreativna rešenja za radni prostor

Odaberite kombinaciju hardvera, softvera i usluga koje će podržati vaše preduzeće u izdvajanju iz mase uz primamljivi štampani marketinški materijal i izvanrednu poslovnu komunikaciju, a sve to odštampano u vašem kancelarijskom okruženju, pa imate punu kontrolu nad svakim zadatkom.
Canon Camera

Kreativni marketinški materijali na zahtev

Kreirajte štampane materijale na zahtev za upečatljive, kreativne kampanje, direktno iz kancelarije – čime se smanjuju troškovi štampe i vreme proizvodnje, pa dobijate fleksibilnost za prilagođavanje dokumenata na zahtev.

Poslovna komunikacija

Povećajte produktivnost i omogućite digitalnu transformaciju automatizacijom radnog procesa, uz poboljšavanje iskustva klijenata i smanjivanje troškova, sa asortimanom bezbednih i održivih rešenja. Lako pravite i distribuirajte interne poslovne dokumente, od prezentacija do ugovora.

Canon Camera

Prednosti kreativnih rešenja za radni prostor

Sveobuhvatna kreativna rešenja za radni prostor kompanije Canon mogu da vam pomognu da:

Povećajte angažovanje klijenata

Kreirajte marketinške materijale profesionalnog kvaliteta koji direktno privlače pažnju i podstiču angažovanje klijenata, koje izaziva odziv i inspiriše lojalnost klijenata.

Povećajte produktivnost

Smanjite proizvodni raspored kampanje i lako upravljajte redom za štampu uz jednostavne mogućnosti za personalizovanje i uređivanje u poslednjem trenutku, kao i automatizovane procese za ponavljajuće zadatke.

Omogućite saradnju

Delite intuitivna rešenja koja ne zahtevaju stručno znanje između članova tima i iskoristite prednosti besprekornog povezivanja sa informatičkim oblakom, što olakšava saradnju sa bilo kog mesta. Pomerite granice kreativnosti pomoću širokog asortimana alatki koje vam pružaju podršku na putovanju digitalne transformacije.

a group of people working together

Unapredite održivost

Oslonite se na energetski efikasne uređaje sa analitičkim uvidima koji vam omogućavaju da optimizujete okruženje za štampu. Pregledajte i uredite svaki zadatak da biste sprečili nepotreban otpad i smanjili uticaj na životnu sredinu tako što ćete eliminisati potrebu za isporukom od partnera za eksternalizovanje.

Povećajte efikasnost

Povećajte efikasnost troškova uz punu vidljivost upotrebe kako biste lakše uštedeli na operativnim troškovima, bez kompromisa po pitanju kvaliteta otisaka.

Ojačajte zaštitu

Zaštitite podatke i održite njihovu usaglašenost sa bezbednosnim funkcijama i uslugama od 360 stepeni.

slika stručnjaka koji zajedno gledaju u laptop

Potrebna vam je pomoć

Saznajte više o tome kako vaše preduzeće može da iskoristi kreativna rešenja za radni proces

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Slični proizvodi

Istražite naša inovativna hardverska i softverska rešenja koja mogu da vam pomognu da povećate produktivnost, efikasnost i bezbednost.

 • Serija imagePRESS C270

  Postignite veliku brzinu štampanja i skeniranja sa širokim opsegom formata papira uz bezbedni i održivi višefunkcionalni A3 uređaj u boji.

 • Serija imageRUNNER ADVANCE DX 8900

  Poboljšajte bezbednost poslovnog okruženja pomoću pametnog i održivog monohromatskog višefunkcionalnog A3 uređaja.

 • uniFLOW Online

  Napredno rešenje za štampanje i skeniranje koje pomaže organizacijama da upravljaju pristupom dokumentima, proveravaju identitet korisnika i očuvaju bezbednost zadataka štampe u informatičkom oblaku i u stvarnom svetu.

 • Fiery rešenja

  Uz rešenja za štampu profesionalnog nivoa za radno okruženje, Fiery nudi intuitivne proizvode za izvanredni kvalitet štampe i jednostavnost upotrebe, što vam omogućava da postignete besprekornu integraciju u sve poslovne potrebe za štampanjem i pruža veoma kvalitetne i postojane rezultate.

 • PosterArtist

  Pružajući hiljade dizajnerskih rešenja nadohvat ruke, PosterArtist je intuitivno kreativna aplikacija zasnovana na vebu koja može da se pohvali hiljadama stok fotografija, koje vam pomažu da kreirate primamljive materijale za štampanje.

 • Therefore

  Softver za upravljanje dokumentima koji omogućava upravljanje sadržajem i efikasne radne procese. Kreirajte centralnu bazu podataka na svom serveru kako biste snimili dokumente i informacije za svoju organizaciju.

 • ObjectifLune

  Uz rešenja za štampu profesionalnog nivoa za radno okruženje, započnite putovanje digitalne transformacije pomoću softvera koji vam omogućava da kreirate i distribuirate najvažnije dokumente i automatizujete procese poslovne komunikacije.

 • Istražite usluge digitalne transformacije

  Ubrzajte digitalnu transformaciju, bez obzira na to odakle radite.
  Istražite povezane usluge
  An AI image representing digital transformation

  Saznajte više

 • Upravljanje bezbednošću informacija u hibridnom radnom prostoru

  Dobijte osnovne savete za bezbedno upravljanje podacima uz Canon, bez obzira na to gde se radna snaga nalazi.

 • Kako održati i ubrzati produktivnost u hibridnom radnom prostoru uz Canon

  Opremite svoje poslovanje odgovarajućim alatkama za povećanje nivoa produktivnosti.

 • 5 saveta za bolje poslovne operacije

  Dovedite strategiju u red pomoću ove liste osnovnih zadataka, od ponovnog planiranja svakodnevnih radnih procesa do prebacivanja u informatički oblak.

 • Saznajte više i obratite se našim stručnjacima