Kompanije Canon grupe sa sedištem u Evropi

Od softverskih kompanija do rešenja za video mreže i tehnologija za štampanje i fotografisanje, imamo stručnost i mogućnosti da nastavimo da budemo globalni lider na polju tehnologija za obradu slike. Ovde saznajte više o kompanijama Canon grupe sa sedištem u Evropi.

Arcules

Arcules

IoT-u-obliku-usluge za video informatički oblak namenjen korporacijama. Kombinacija IoT i video podataka donosi revoluciju u domen video nadzora pomoću najnovijih dostignuća na polju tehnologija informatičkog oblaka i veštačke inteligencije.

Axis Communications

Axis

Lider na tržištu mrežnog videa. Neumorni inovator na polju video nadzora, koji povećava bezbednost miliona ljudi širom sveta i doprinosi odgovaranju na sve veću potrebu za pametnijim, bezbednijim svetom.

BriefCam

Briefcam

Vodeći dobavljač Video Synopsis® rešenja za brzo video pregledanje i pretragu, upozoravanje u realnom vremenu i kvantitativnu video analizu.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Prethodno poznata pod nazivom Toshiba Medical Systems, kompanija Canon Medical Systems razvija i proizvodi sisteme za dijagnostičko snimanje, uključujući CT, MRI, ultrazvučne i rendgenske sisteme i kliničke laboratorijske sisteme.

Cognitas

Cognitas

Canon kompanija sa sedištem u Nemačkoj, Cognitas pruža prilagođena rešenja za kompletan proces u vezi sa dokumentacijom, uz razvijanje vodiča, priručnika, onlajn sistema za pomoć, opisa softvera i kataloga.

DocsPro

DocsPro

DocsPro posluje u okviru kompanije Canon Netherlands i specijalizovana je za snimanje dokumenata, upravljanje dokumentima i inteligentnu obradu dokumenata.

Iris

I.R.I.S.

Globalni lider na polju tehnologija za optičko prepoznavanje znakova (OCR) i skeniranja sa mobilnih uređaja, I.R.I.S. pravi softver i proizvode koji ljudima pomažu da povećaju produktivnost prilikom skeniranja i konvertovanja dokumenata.

milestone

Milestone

Vodeći svetski dobavljač otvorenog softvera za upravljanje IP videom (VMS), posvećen pružanju kvalitetnog softvera za poslovnu video platformu koji partneri za hardver i softver mogu da integrišu u video rešenja za bezbednosne namene i više od toga.

Nokavision

Nokavision

Nokavision Software B.V, koja posluje u okviru Canon Netherlands, vodeći je dobavljač rešenja za upravljanje komunikacijom klijenata i digitalno transformisanje.

NTware

NT-Ware

Vodeća tehnološka kompanija specijalizovana za kreiranje, razvoj i pružanje podrške za softver za upravljanje štampanjem i skeniranjem. Najpoznatiji proizvod im je UniFlow.

Therefore

Therefore

Dobavljač softvera za upravljanje informacijama za preduzeća svih veličina i iz svih oblasti.