legria family video cameras

LEGRIA kompaktne porodične video kamere

Snimajte i delite prelepo stabilne Full HD filmove izvanrednog kvaliteta pomoću asortimana kompaktnih video kamera LEGRIA HF R.

Inteligentni optički stabilizator slike

Intelligent IS doprinosi dobijanju oštrih i detaljnih video zapisa kako biste vi mogli da se usredsredite na snimanje. Automatski detektuje scenu i precizno bira savršenu postavku stabilizatora slike (izbor od 4 režima) radi poništavanja podrhtavanja i sprečavanja zamućenja.

Izvanredan kvalitet snimanja

Uživajte u najboljem Full HD kvalitetu uz snimanje pri 50 kadrova u sekundi koje garantuje da će čak i subjekti koji se brzo pomeraju biti oštri i jasni.

highest quality recording
baby mode video cameras

Magični trenuci sa bebom

Zabeležite prve korake, prve reči i mnoštvo drugih ključnih trenutaka sa detetom uz napredni režim za bebe. Možete da napravite zabavne albume za troje dece, uz automatsko čuvanje materijala u odgovarajući album.

Pogledajte video

Zoom Framing Assist

Zahvaljujući snažnom zumu, lako možete da izgubite subjekat, pa vam Zoom Framing Assist pomaže da ga zadržite u kadru i olakšava praćenje akcije. Izgubljeni subjekti ponovo se pronalaze pomoću jednog dugmeta, uz vraćanje originalne postavke zuma.

zoom framing assist

Snimajte izvanredan zvuk

Lako je postići da vaši video zapisi zvuče podjednako dobro kao što izgledaju, i to zahvaljujući funkciji Audio Scene Select i veoma osetljivom ugrađenom zum mikrofonu. Samo izaberite jedan od 5 scenskih režima, poput muzike ili govora, a postavke zvuka će se automatski optimizovati.

audio scene select