Canon imagePROGRAF PRO-1000

Nova dinamičnost, boje i kvalitet za izvanredne otiske

imagePROGRAF PRO-1000

Oživite slike uz pomoć izvanrednog stonog A2 štampača

Štampajte sa pouzdanjem i sa zadivljujućim brojem detalja uz imagePROGRAF PRO-1000. Oživite snimljene slike uz pomoć naprednog sistema sa 12 mastila za širu gamu boja i besprekoran radni proces štampe od ulaza do izlaza.

Prikaži punu specifikaciju

imagePROGRAF PRO-1000

Asortiman profesionalnih štampača

Verno reprodukujte slike uz pomoć LUCIA PRO sistema sa 12 mastila. Njegov materijal sa mikrokapsulama pruža visok nivo kvaliteta boja sa širom gamom i više detalja, što je savršeno za slike koje treba da impresioniraju. Široki dinamički opseg boja i detalji u tamnijim oblastima pomoći će vam da prenesete sve finese fotografija, od formata 4x6” sve do A2 formata, a sada čak i do veličine banera (1,2 m)*.

* Uz ažuriranje firmvera (v3.010)

Reprodukujte zadivljujući kvalitet slike

Podignite vaše slike na sledeći nivo i postignite izuzetne rezultate uz imagePROGRAF PRO-1000. Uz izvanrednu tačnost boja, veliku brzinu štampanja i podršku za široki niz medija, uključujući sjajni, mat i umetnički papir, platno i Baryta papir*, moći ćete da impresionirate vaše klijente vrhunskim otiscima koji zadržavaju isti nivo kvaliteta i integritet vaših fotografija.

* Režim papira Baryta je dostupan uz ažuriranje firmvera (v3.010)

imagePROGRAF PRO-1000

Izvanredni rezultati štampe

Odštampajte upečatljive slike bez margina u još većim formatima bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Uz novo ažuriranje firmvera*, štampajte upečatljive slike bez margina na papiru panoramskog formata (21 cm x 59,4 cm) ili kreirajte prilagođeni tip papira u formatima do 1.200 mm, što je savršeno za banere.

* Potreban je firmver v3.010, dostupan od 1. oktobra 2019.

imagePROGRAF PRO-1000

Izvanredni detalji i boje

Verno reprodukujte slike uz pomoć šire game boja i visokog broja detalja koje pruža LUCIA PRO sistem sa 12 mastila. Sprečite bronziranje uz pomoć tehnologije za mastilo Chroma Optimiser i postignite ujednačeni sjaj i prirodne boje uz unapređenu gustinu crne. Kombinujte sa Baryta papirom* za još bolju završnu obradu boja i izvanrednim rezultatima u tamnijim oblastima.

* Potrebno je preuzeti firmver (v3.010) da biste imali Baryta režim papira

imagePROGRAF PRO-1000

Brže i lakše

Štampajte pametno zahvaljujući profesionalnom i funkcionalnom dizajnu. Čvrsto kućište garantuje precizno izbacivanje mastila, dok vam dodatno ležište za ručno uvlačenje omogućava da radite sa težim papirima. Prekide u štampanju je moguće svesti na minimum uz kartridže sa mastilom velikog kapaciteta (80 ml) i lako izmenljivi kartridž za održavanje.

imagePROGRAF PRO-1000

Uštedite mastilo i vreme

Smanjite nepotrebnu potrošnju mastila i uštedite dragoceno vreme pri prebacivanju na drugi medij zahvaljujući ekskluzivnim mlaznicama za mat crnu i crnu za fotografije. Zamena mastila nije potrebna, tako da će prekidi biti svedeni na minimum. Media Configuration Tool vam omogućava da uvezete nove medije u nekoliko jednostavnih koraka i tako dodatno smanjite vreme neoperativnosti.

imagePROGRAF PRO-1000

Precizni rezultati uz imagePROGRAF PRO-1000

Saznajte kako možete da iskoristite imagePROGRAF PRO-1000 na najbolji način uz pomoć našeg praktičnog vodiča, koji će vas provesti kroz ključne funkcije.

POGLEDAJTE ČLANAK

imagePROGRAF PRO-1000

Galerija fotografija

Detaljnije pogledajte izvanredne mogućnosti modela image PROGRAF PRO-1000.

Specifikacije

Chroma Optimiser

Chroma Optimizer

High longevity pigment ink

Izuzetno dugotrajno pigmentno mastilo

Wi-Fi and Ethernet connectivity

Wi-Fi i Ethernet veza

User-friendly colour display

Ekran u boji prilagođen korisniku

High longevity pigment ink

Veličina kapljice od 4 pl

Print plug-in for photo applications

Dodatna komponenta za štampu fotografija

Only change the ink that runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Prints up to 1,200mm*

Štampa do 1.200 mm*

Baryta paper mode*

Baryta režim papira*

Panorama paper size*

Panorama format papira*

* Uz ažuriranje firmvera (v3.010)

Prikaži punu specifikaciju

Specification icon

Canon softver

Dajte vašim fotografijama profesionalnu završnu obradu uz pomoć softvera napravljenog da vam omogući bolje upravljanje bojama uz više preciznosti, bolje nijanse i preciznu oštrinu.

Galerijski kvalitet

Otkrijte umetnički papir nezavisnih proizvođača koji direktno podržavaju profili štampača kako biste obezbedili preciznost i vernost rezultata.

Saznajte više

Canon foto-papir

Lako je pronaći pronaći pravi papir koji odgovara vašim kreativnim ambicijama kada vam se na raspolaganju nalaze papiri sa sjajnom, „lustre“ i mat završnom obradom.

Pogledaj sve

Alatka za biranje štampača

Odgovorite na sledećih 5 pitanja i mi ćemo vam preporučiti užu listu odgovarajućih profesionalnih štampača.

Saznajte više

Slični proizvodi

Saznajte više o stonom imagePROGRAF profesionalnom štampaču.

Možda će vas takođe interesovati...