Genuine Canon Consumables Hero

Originalni Canon potrošni materijal

Zašto Canon potrošni materijal

Štampajte više


Originalno Canon mastilo u proseku daje 35% više otisaka visokog kvaliteta od falsifikovanih kartridža*. Ne morate tako često da menjate kartridže sa mastilom i možete da uživate u odličnoj vrednosti za uloženi novac.

Print More

Pouzdaniji otisci

Originalno Canon mastilo je potpuno pouzdano, pa možete da štampate sa manje stresa*. Kartridži sa mastilom se neće kvariti, curiti niti otkazivati, uz garantovanu zaštitu štampača od unutrašnjih oštećenja.

More reliable prints

Postojaniji otisci

Originalno Canon mastilo uvek daje otiske postojanog kvaliteta*. Otisci će biti kristalno jasni, sa dubokim bojama i bez čudnih linija ili mrlja pri svakom štampanju.

More Consistent prints

Superioran kvalitet štampanja

Kada zamenite kartridž sa tonerom sve-u-jednom originalnim Canon kartridžom, vaša mašina postaje kao nova.

Superior print quality

Bolji dizajnom

Originalno Canon mastilo, toner i papir napravljeni su tako da rade u savršenoj harmoniji sa Canon štampačem, za postojano visok kvalitet, pouzdane performanse i odličnu vrednost sa svakim otiskom.

Potrebna vam je pomoć sa pronalaženjem mastila?

Pronađite najbolje mastilo ili papir za Canon štampač.

Need help finding ink?

Kupite originalni toner

Pronađite najbolji toner za Canon štampač.

Shop genuine toner

Originalno Canon mastilo i toner

Print More

Najbolji kvalitet

Prelep, dugotrajni kvalitet sa izuzetnim detaljima, bojama i crnim tekstom.

More reliable prints

Pouzdaniji otisci

Originalno Canon mastilo i toner koje je kompanija Canon napravila tako da pružaju savršenu pouzdanost sa vašim Canon štampačem.

More consistent prints

Besprekorna postojanost

Postojan kvalitet i besprekorne performanse sa Canon štampačem, uz glatke boje i detaljne nijanse crne.

Canon program za recikliranje kartridža

Da li ste znali da je kompanija Canon bila prva koja je pokrenula program za recikliranje kartridža sa tonerom 1990?

Canon program recikliranja kartridža sa tonerom pruža vam besplatan, jednostavan i ekološki prihvatljiv način za recikliranje praznih Canon kartridža sa tonerom.

Canon’s toner cartridge recycling

Kompanija Canon je posvećena politici potpunog uklanjanja otpada koji završava na deponijama. Svaki element svakog vraćenog kartridža se ponovo koristi ili reciklira; nijedan deo kartridža sa tonerom ne završava na deponiji.

Saznajte više

Canon is committed

Kako da prepoznate originalna mastila?

Potražite hologram. Jedinstveni Canon hologram koji menja boje nalazi se na pakovanju svih originalnih Canon kartridža sa mastilom. Hologram ima zlatnu boju koja se preliva kada se posmatra spreda, a kada se nagne u horizontalni položaj dobija tamnozelenu boju koja se preliva.

Papirno pakovanje mastila

Lažni hologrami ne menjaju boju, ili je menjaju samo malo, kada ih gledate iz različitih uglova. Često su na pakovanju prikazani u pogrešnoj boji, veličini ili na neuredan način, a mogu i da izgledaju oštećeno ili zamućeno.

Paper ink packaging

Plastično pakovanje mastila

Evropsko plastično pakovanje za inkdžet ili plastična višestruka pakovanja možda neće imati jedinstveni hologram. Obratite pažnju na Canon logotipe koji su zamućeni ili pogrešne boje, fonta ili veličine, kako biste identifikovali falsifikovane proizvode. Na pakovanju takođe mogu da budu prisutne pravopisne greške, odnosno može da izgleda kao da je ponovo zapečaćeno, ponovo korišćeno ili da je neovlašćeno menjano.

Plastic ink packaging

Ambalaža kartridža sa tonerom

Prilikom kupovine Canon kartridža uvek potražite hologram sa tehnologijom promene boje, kao i Canon logotip „Genuine“ na spoljnoj strani ambalaže. Fraza „za korišćenje u Canon proizvodima“ ne znači da je u pitanju originalni Canon kartridž.

Toner cartridge packaging

*Na osnovu Keypoint Intelligence – Buyers Lab studije iz 2018. koju je naručila kompanija Canon sa ciljem poređenja Canon kartridža sa grupom kartridža trećih strana.

Pročitajte kompletan izveštaj o Buyers Lab testiranju sa prednostima korišćenja originalnog Canon mastila (dostupno je samo na engleskom)

Možda će vas takođe interesovati