Canon i-SENSYS LBP253x

i-SENSYS LBP253x

Ovaj brzi, kompaktni crno-beli laserski štampač formata A4 se ističe po kvalitetu, jednostavnosti i isplativosti. Opremljen je ekranom u boji osetljivim na dodir, funkcijom NFC i čitavom paletom fleksibilnih opcija za povezivanje.

Prednosti

  • Kompaktan i robustan crno-beli laserski štampač formata A4 sa podrškom za NFC, idealan za manje radne grupe
  • Proizvodi visokokvalitetne dokumente produktivnom brzinom od 33 stranice u minuti
  • Lako rukovanje pomoću intuitivnog ekrana u boji osetljivog na dodir
  • Konstantna pouzdanost i kvalitet zahvaljujući višenamenskim zamenskim kartridžima kompanije Canon
  • Štampajte direktno sa bilo kog kompatibilnog tableta ili smartfona pomoću funkcije NFC Touch & Print
  • Uživajte u štampanju bez posredstva računara, direktno sa USB fleš memorije
  • Bezbedno štampajte poverljive dokumente zahvaljujući zaštiti u vidu PIN koda
  • Spreman za komunikaciju sa mobilnim uređajima i informatičkim oblacima zahvaljujući funkcijama AirPrint™ i Mopria i podršci za Google Cloud Print
  • Besplatna aplikacija kompanije Canon koja vam omogućava da optimalno iskoristite svoje uređaje sa iOS-om i Android-om
  • Podrška za mreže i radne procese, uključujući Wi-Fi, PCL5e/6, Adobe® Postscript™ i uniFLOW

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon i-SENSYS LBP253x

Savršen uvod u štampanje u okviru radnih grupa


Mali timovi će moći lako i brzo da štampaju dokumente visokog kvaliteta zahvaljujući ovom impresivno opremljenom crno-belom laserskom štampaču formata A4. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i modernom izgledu, štampač i-SENSYS LBP253x je idealan za radni prostor koji posećuju klijenti i za radni prostor sa velikim obimom posla. Uz to, brže ćete obavljati svakodnevne poslove zahvaljujući brzini štampe od 33 stranica u minuti i mogućnosti prelaska iz stanja mirovanja ili pripravnosti u radno stanje za svega nekoliko sekundi.

Intuitivno upravljanje


Postići ćete odlične rezultate bez ikakvog specijalnog podešavanja zahvaljujući intuitivnom ekranu osetljivom na dodir, dijagonale 8,9 cm, kojim je opremljen LBP253x. On omogućava da pametne, brze funkcije ovog štampača budu na svega dodir ili dva od vas: čak i neiskusni korisnici mogu lako da iskoriste pun potencijal štampača LBP253x. Svaka zamena tonera vam iznova garantuje pouzdanost i trajni kvalitet zahvaljujući višenamenskom dizajnu kartridža kompanije Canon, koji se lako menjaju - a toner je dostupan i u varijanti visokog učinka.

Odlična podrška za mobilne uređaje i informatičke oblake


Savremeni radnici uživaju u fleksibilnosti koju donosi mogućnost neprimetne promene lokacije i uređaja. Međutim, bez obzira na to kako i gde želite da radite, vaš LBP253x je u svakom trenutku spreman i dostupan. Štampajte materijal sa uređaja iPhone® ili iPad® preko aplikacije Apple AirPrint™ ili sa uređaja sa Androidom i Google uređaja, zahvaljujući kompatibilnosti sa funkcijom Mopria. Za potrebe organizacija koje koriste Google u radnoj sredini, LBP253x je fabrički kompatibilan sa uslugom Google Cloud Print.

Povezujte se i štampajte vrlo lako


Da biste sebi dodatno olakšali posao i povećali fleksibilnost, zašto ne biste koristili funkciju Touch & Print NFC kojom je opremljen LBP253x? Uparite kompatibilan mobilni uređaj i štampajte direktno sa njega pomoću aplikacije Canon PRINT Business: prosto kao mačji kašalj. Umesto toga, možete da koristite funkciju štampača LBP253x koja omogućava štampanje bez upotrebe računara, a koja vam omogućava da preliminarno pregledate i štampate PDF, JPEG i TIFF datoteke direktno sa USB fleš memorije. Takve inteligentne funkcije čine da LBP253x vrlo lako štampa u svim uslovima, da bi vaše preduzeće radilo neometano.

Štiti vaše informacije i vaše poslovanje


Uživajte u spokoju koji vam donosi funkcija Secure Print, koja omogućava da bezbedno štampate privatne i poverljive dokumente sa računara, tableta i smartfona uz unos PIN koda. LBP253x štiti i vašu profitabilnost, jer poseduje funkcije poput dvostranog štampanja, koje smanjuje potrošnju papira, kao i funkciju Auto Shutdown, koja štedi struju dok se štampač ne koristi.

Spreman za umrežavanje i integraciju


LBP253x nudi sofisticirane mogućnosti umrežavanja koje se savršeno uklapaju u velike poslovne sredine. Podrška za PCL5e/6 i Adobe® Postscript™ čini ovaj štampač idealnim izborom za kontrolisane sredine, a softver Remote User Interface štedi dragoceno vreme jer IT menadžeri mogu daljinski da nadgledaju i ažuriraju postavke. Podrška za uniFLOW platformu kompanije Canon za upravljanje otiscima odlično odgovara rukovaocima usluge upravljanja štampanjem i Canon sistemom, što ovaj štampač čini izuzetno isplativim svestranim igračem.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP253x, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

USB connection

USB veza

Colour Touch Panel

Ekran u boji osetljiv na dodir

+1 Optional Paper Cassette

+1 opciona kaseta za papir

PCL Printing

PCL štampanje

PostScript Printing

PostScript štampanje

Secure print

Bezbedno štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

i-SENSYS Touch & Print

Dodirnite i odštampajte

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Štampajte lako sa mobilnih uređaja

Easy Service Plan

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

3 Year Warranty Promotion

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.