Canon i-SENSYS MF628Cw

i-SENSYS MF628Cw

Ovaj kompaktni višefunkcionalni A4 laserski štampač sa Wi-Fi funkcijom pruža mogućnosti štampanja, skeniranja i razmene faksova visokog kvaliteta, koje veoma jednostavno možete da koristite pomoću računara, smartfona ili tableta.

Prednosti

  • Višefunkcionalni A4 laserski štampač sa Wi-Fi funkcijom koji omogućava veoma kvalitetno štampanje, kopiranje, skeniranje i razmenu faksova
  • Produktivno štampanje u punoj boji brzinom od 14 stranica u minuti
  • Lako rukovanje pomoću intuitivnog ekrana u boji osetljivog na dodir
  • Postojana pouzdanost i kvalitet zahvaljujući višenamenskim zamenskim kartridžima kompanije Canon
  • Besprekorna podrška za rad u pokretu pomoću laptopa, smartfona ili tableta
  • Apple® AirPrint™, Mopria i Google Cloud Print kompatibilnost
  • Snažna funkcija skeniranja za snimanje, deljenje i arhiviranje papirnih dokumenata
  • Mogućnost povezivanja sa informatičkim oblakom olakšava pristupanje dokumentima i njihovo deljenje u pokretu
  • Mala potrošnja energije
  • Ethernet i Wi-Fi za fleksibilan izbor načina povezivanja i umrežavanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF628Cw

Višenamenski štampač koji povećava produktivnost


Ako ste malo preduzeće ili kućni korisnik, višefunkcionalni A4 laserski štampač i-SENSYS MF628Cw pruža odličan način da postignete više. Impresionirajte klijente pomoću prodajnih i marketinških dokumenata u punoj boji. Veoma jednostavno skenirajte, delite i arhivirajte nezgrapne papirne datoteke. Kopirajte i razmenjujte faksove u svakom trenutku. Male dimenzije i elegantan izgled u kombinaciji sa štampanjem u boji brzinom od 14 stranica u minuti čine potpuno funkcionalni prvi višenamenski štampač za malu ili kućnu kancelariju.

Veoma lako korišćenje i održavanje


Bićete impresionirani lakoćom sa kojom možete da pristupate pametnim funkcijama modela MF628Cw. Mnogima od njih upravlja se pomoću intuitivnog prednjeg ekrana u boji osetljivog na dodir veličine 8,9 cm, koji lako možete da prilagodite načinu na koji radite. To znači da pun potencijal modela MF628Cw možete da ostvarite uz samo nekoliko dodira. Održavanje uređaja podjednako je lako. Postojana pouzdanost i trajni kvalitet garantovani su prilikom svake zamene kartridža sa tonerom zahvaljujući višenamenskom dizajnu kompanije Canon.

Napravljen je za rad u pokretu: u kancelariji i izvan nje


Ako ste poput većine zaposlenih u današnje vreme, prelazite između uređaja i lokacija u skladu sa zahtevima posla. MF628Cw je napravljen za vas, pa pruža isti besprekorni doživljaj na PC/laptop računaru, tabletu i smartfonu. Ne samo da možete da se povežete sa Mac ili PC računara putem Wi-Fi funkcije kada ste u kancelariji, već možete da povežete iOS ili Android uređaj kada ste u pokretu zahvaljujući podršci za AirPrint i Mopria. Tu je i podrška za Google Cloud Print kako biste iskoristili prednost štampanja pomoću informatičkog oblaka. Preuzmite besplatnu aplikaciju Canon PRINT Business za iOS ili Android uređaj i dobićete sve te praktične mogućnosti koje štede vreme nadohvat ruke. Ethernet priključak omogućava lako umrežavanje ili žično povezivanje.

Snimajte, delite, čuvajte i arhivirajte


Ako je potrebno da redovno skenirate dokumente u e-poštu, delite ih pomoću informatičkog oblaka ili da ih čuvate u digitalnom obliku, MF628Cw će vam život učiniti jednostavnijim. Mehanizam za uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova olakšava skeniranje više stavki. Skeniranjem možete da upravljate sa računara pomoću softvera MF Scan Utility ili sa mobilnog uređaja pomoću besplatne aplikacije Canon PRINT Business. Pomoću njih skenirane dokumente možete direktno da otpremate u usluge informatičkog oblaka kao što je Dropbox i da uživate u slobodi preuzimanja dokumenata gde god da se nalazite. MF628Cw ispunjava sve zahteve za dinamična preduzeća kojima je potrebna pomoć za održavanje produktivnosti u pokretu.

Održiv, upravljiv i lak za integraciju


Iako je dizajniran za male i kućne kancelarije, MF628Cw pruža sveobuhvatan asortiman mogućnosti umreženog štampanja i skeniranja. Mala potrošnja energije u režimima mirovanja i pripravnosti, kao i funkcija automatskog isključivanja radi uštede energije čine ga održivim i isplativim izborom.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF628Cw, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Colour Copy

Kopiranje u boji

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Colour Touch Panel

Ekran u boji osetljiv na dodir

Legal size platen

Ploča do formata Legal

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Scan

Skeniranje

Scan to USB key

Skeniranje na USB

Paper Save Copy shortcut key

Taster prečice za kopiranje uz uštedu papira

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Scan to email & folder

Skeniranje u e-poštu i fasciklu

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više

2016-2017-3-year-warranty-campaign