Canon i-SENSYS MF216n

i-SENSYS MF216n

Ovaj monohromatski višenamenski laserski uređaj koji štedi energiju može jednostavno da se deli u okviru kancelarije zahvaljujući mogućnosti povezivanja na mrežu, mnoštvu inteligentnih funkcija za povećanje produktivnosti i lakom korišćenju, uz upravljanje dodirom i naginjanjem.

Prednosti

  • Elegantan i kompaktan monohromatski višenamenski laserski uređaj, sa mogućnošću povezivanja na mrežu
  • Jednostavno štampanje sa iOS ili Android uređaja
  • Budite produktivniji, uz brzinu monohromatske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti
  • Jednostavno korišćenje, uz veliki ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje
  • Nema čekanja štampe, uz režim brzog štampanja prvog otiska

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF216n

Produktivan višenamenski uređaj za male kancelarije, s mogućnošću povezivanja na mrežu


Ovaj elegantan i brz monohromatski višenamenski laserski uređaj pruža funkcije štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene faksova u kompaktnom kućištu koje ne zauzima puno prostora. Savršeno stono rešenje za male kancelarije zahvaljujući Ethernet vezi radi lakog deljenja funkcija putem mreže, kao i profesionalnom kvalitetu štampe i jednostavnom rukovanju pomoću ekrana osetljivog na dodir.

Brzo štampanje i kopiranje


Nema čekanja pored mašine na štampanje dokumenata, zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti i kratkom vremenu štampanja prvog otiska iz režima mirovanja. Skeniranje i kopiranje dokumenata sa više stranica je jednostavno zahvaljujući kaseti za papir kapaciteta 250 listova i integrisanom mehanizmu za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova.

Rezultati poslovnog kvaliteta


Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje profesionalne otiske i kopije sa oštrim i čitljivim tekstom i glatkom grafikom. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže, koja je prilagođena korisniku.

Brzo i jednostavno upravljanje pomoću dodira


Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF216n poseduje svestrani veliki LCD ekran osetljiv na dodir koji može da se naginje, što znači da se jasno prikazuju sve potrebne informacije. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira, tako da je skenirane dokumente lako poslati u datoteku, a možete i uštedeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Ušteda energije


Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije, bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 vati u režimu mirovanja.

Tihi režim


Ovaj uređaj je nečujan u stanju pripravnosti, dok tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju - kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira osigurava rad bez održavanja i pouzdano štampanje visokog kvaliteta. Originalni kartridž kompanije Canon za laserske štampače sadrži toner, doboš i jedinicu za čišćenje i može da se zameni za nekoliko sekundi bez muke ili nereda.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF216n, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Touch panel

Tabla osetljiva na dodir

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Štampajte lako sa mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.