Canon i-SENSYS MF212w

i-SENSYS MF212w

Jednostavno delite funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja uz monohromatski laserski 3-u-1 uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima. Brz, jednostavan za korišćenje i štedi energiju, zahvaljujući kontrolnoj tabli koja može da se naginje i tasterima za pristup pomoću jednog dodira.

Prednosti

  • Monohromatski laserski 3-u-1 uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i mobilnim uređajima: kopiranje, štampanje i skeniranje
  • Jednostavno štampanje sa iOS ili Android uređaja
  • Budite produktivniji, uz brzinu monohromatske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti
  • Nema čekanja štampe, uz brzo štampanje prvog otiska
  • Brže skeniranje i kopiranje uz tastere za pristup pomoću jednog dodira

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS MF212w

3-u-1 uređaj za male kancelarije, s mogućnošću povezivanja


Elegantan i uz raznovrsne mogućnosti povezivanja, ovaj brzi višefunkcionalni monohromatski laserski štampač pruža funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja u jednom kompaktnom kućištu koje ne zauzima puno prostora. Savršeno stono rešenje za male kancelarije zahvaljujući Wi-Fi, Ethernet vezi i mogućnosti povezivanja sa mobilnim uređajima radi lakog deljenja funkcija, kao i profesionalnom kvalitetu štampe i jednostavnom rukovanju.

Wi-Fi za jednostavno deljenje


Povezujte se jednostavno, onako kako želite, uz ovaj uređaj sa podrškom za Wi-Fi i povezivanje sa mrežom i smartfonima. Ugrađena podrška za tehnologiju Apple AirPrint™ i standardna podrška za tehnologiju štampanja Mopria™ automatski detektuje štampač radi štampanja dokumenata direktno sa iPhone ili iPad uređaja i Android uređaja koji su kompatibilni sa tehnologijom Mopria. Besplatna aplikacija Mobile Printing kompanije Canon takođe omogućava bežično štampanje sa uređaja sa operativnim sistemom Apple iOS ili Android 4.

Brzo štampanje i kopiranje


Nema čekanja pored mašine na štampanje dokumenata, zahvaljujući velikoj brzini monohromatske A4 laserske štampe i kopiranja od 23 stranice u minuti i kratkom vremenu štampanja prvog otiska iz režima mirovanja.

Rezultati poslovnog kvaliteta


Kombinacija kvaliteta štampe od maksimalnih 1200x1200 tpi i EF tonera kompanije Canon daje profesionalne otiske i kopije sa oštrim i čitljivim tekstom i glatkom grafikom. Poboljšano skeniranje u boji u rezoluciji do 9600x9600 tpi beleži svaki detalj sa originala. Šaljite skenirane dokumente na bilo koji računar zahvaljujući funkciji skeniranja preko mreže, koja je prilagođena korisniku.

Brzo i jednostavno rukovanje


Brz i jednostavan za rukovanje, uređaj i-SENSYS MF212w poseduje svestrani LCD ekran sa pet redova koji može da se naginje, što znači da se jasno prikazuju sve potrebne informacije. Ekran je moguće okrenuti vertikalno ili prema gore, kako bi odgovarao vašem načinu rada. Efikasni radni procesi skeniranja i kopiranja se jednostavno podešavaju zahvaljujući tasterima za brzi pristup pomoću jednog dodira, tako da je skenirane dokumente lako poslati u datoteku, a možete i uštedeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Ušteda energije


Tehnologija On-Demand Fixing kompanije Canon omogućava da praktično više nema vremena zagrevanja i smanjuje potrošnju energije, bez uticaja na performanse. Uz vodeću tipičnu potrošnju struje u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,6 vati u režimu mirovanja.

Tihi režim


Ovaj uređaj je nečujan u stanju pripravnosti, dok tihi režim obezbeđuje štampanje uz manje buke za potrebe rada u tihom okruženju - kako biste mogli da radite bez ometanja drugih.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridži koji mogu lako da se recikliraju kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja održavanja, povećavanja pouzdanosti i maksimalnog smanjenja količine potrošnog materijala.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS MF212w, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Use and share over network

Korišćenje i deljenje preko mreže

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Network scanning

Skeniranje preko mreže

Quiet printing mode

Režim za tihu štampu

Professional Scan quality

Profesionalni kvalitet skeniranja

Scanning shortcut key

Taster prečice za skeniranje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tilting control panel

Kontrolna tabla koja može da se naginje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Sledeći koraci

Mobilna rešenja

Štampajte lako sa mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Da biste bili bezbrižni, zaštitite svoju Canon investiciju.

Easy Service Plan

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.