Canon i-SENSYS FAX-L410

i-SENSYS FAX-L410

Ova robustna i kompaktna Super G3 laserska faks mašina, sa velikim LCD displejem, velikom brzinom i mehanizmom za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata, idealna je za svakodnevnu upotrebu u svakom preduzeću.

Prednosti

  • Robustna i kompaktna Super G3 faks mašina
  • Memorija velikog kapaciteta 512 stranica*
  • Brza razmena faksova uz 39 brojeva za brzo biranje i 200 označenih mesta za skladištenje često korišćenih brojeva
  • Automatsko dvostrano štampanje, kopiranje i razmena faksova
  • Velika brzina kopiranja i laserske štampe: 25 stranica u minuti
  • Izuzetno energetski efikasan

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS FAX-L410

Brza razmena faksova


Ovaj veoma brzi laserski faks, štampač i mašina za kopiranje poseduje robustan dizajn, koji ga čini savršenim za obavljanje svakodnevnih zadataka u kancelariji sa velikim obimom posla. Produktivnost je povećana zahvaljujući tome što faks mašina malo vremena provodi u čekanju na dokumente. Omogućen je brz prijem nekoliko faksova bez blokiranja linije, čime se ostvaruje još veća ušteda vremena, a tu je i brzi prenos koji takođe značajno smanjuje troškove za telefon.

Produktivnija razmena faksova bez problema


Ne morate da brinite o tome da li će faks biti primljen u slučaju da nestane papira ili tonera kada niste u kancelariji, zato što će Dorado sačuvati faksove u memoriji velikog kapaciteta 512 stranica*. Dostupna je i dodatna praktična funkcija skeniranja faksova u memoriju radi naknadnog slanja. Dvostruki pristup čak omogućava obavljanje ove radnje paralelno sa prijemom dolaznih faksova. Jedinstvena tehnologija kompanije Canon za izuzetno brzu obradu slike sa 256 nijansi sive daje jasniji prikaz detalja na faksovima, čak i na onima sa kombinacijom dijagrama/fotografija i teksta.

Poboljšana efikasnost


Dorado je jednostavniji za korišćenje zahvaljujući intuitivnom velikom LCD displeju. Razmena faksova se obavlja brže uz 39 brojeva za brzo biranje i 200 označenih mesta za skladištenje često korišćenih brojeva, čime se uklanja potreba za ponovnim biranjem svaki put. Kapacitet papira od 250 listova maksimalno smanjuje potrebu za dopunjavanjem kasete. Slušalica koja je deo standardne opreme omogućava primanje glasovnih poziva na istoj liniji i ručno slanje faksova, što je korisno ako je potrebno da prvo pozovete korisnika odredišne faks mašine.

Koristite manje papira i povećajte uštedu vremena


Automatskim dvostranim štampanjem štedi se novac, zbog korišćenja manje količine papira. Mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata (DADF) takođe olakšava kopiranje dvostranih dokumenata i njihovo korišćenje za razmenu faksova, pošto ih je moguće skenirati u jednoj operaciji.

Brzo lasersko štampanje


Dorado možete da koristite kao dodatni laserski štampač za radnu grupu, zahvaljujući velikoj brzini kopiranja i laserske štampe od 25 stranica u minuti. Nema ni čekanja na otiske, kopije ili prijem faksova, zato što prisustvo funkcije Quick First-Print znači da nema vremena zagrevanja iz režima pripravnosti.

Izuzetno energetski efikasan


Uštedite energiju i novac zahvaljujući održivim funkcijama modela Dorado. Ispunjava uslove programa Energy Star® i troši samo 1,4 vata u režimu mirovanja. Višenamenski kartridži - koji kombinuju toner, doboš i jedinice za čišćenje radi smanjivanja zahteva održavanja i povećavanja pouzdanosti - maksimalno smanjuju količinu potrošnog materijala i lako se recikliraju.
* Na osnovu standardnog ITU-T grafikona br. 1

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS FAX-L410, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Handset as standard

Slušalica kao standard

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Copy

Kopiranje

Duplex Automatic Document Feeder

Mehanizam za obostrano štampanje sa automatskim uvlačenjem dokumenata

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Brošura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više