Canon i-SENSYS FAX-L170

i-SENSYS FAX-L170

Ovaj kompaktni Super G3 faks aparat izuzetno je jednostavan za korišćenje i održavanje. Zahvaljujući izvanrednoj energetskoj efikasnosti i asortimanu profesionalnih funkcija za razmenu faksova, predstavlja idealno rešenje za mala i srednja preduzeća.

Prednosti

  • Kompaktan i elegantan Super G3 faks aparat
  • Faks memorija za slanje i prijem kapaciteta 512 stranica*
  • 30 brojeva za brzo biranje jednim dodirom i 100 memorisanih brojeva za brzo biranje
  • Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 stranica
  • Intuitivni LCD ekran koji je jednostavan za korišćenje
  • Višenamenski kartridž
  • Ušteda energije
  • Ugrađena slušalica

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS FAX-L170

Brza i efikasna razmena faksova


Ovaj Super G3 faks aparat može da smanji troškove za komunikaciju na minimum. Omogućava prenos dokumenata za samo 3 sekunde po stranici*. Telefonska linija je slobodna zahvaljujući tome što je omogućena razmena faksova u najkraćem mogućem roku.

Razmena faksova bez muke


U slučaju da nestane papira ili tonera, memorija za 512 stranica* omogućava bezbedno skladištenje svih dolaznih dokumenata radi naknadnog štampanja. Radi jednostavnijeg rukovanja omogućeno je skeniranje dugih dokumenata u memoriju i njihovo automatsko slanje, čime se štedi vreme i novac.

Jednostavno i brzo biranje brojeva


i-SENSYS FAX-L170 će biti jednostavan za korišćenje čak i neiskusnim korisnicima. Biranje standardnih brojeva ne može da bude jednostavnije uz 30 brojeva za brzo biranje jednim dodirom i 100 memorisanih brojeva za brzo biranje. Jasan i intuitivan LCD ekran izuzetno olakšava korišćenje ovog faks aparata.

Jednostavan radni proces


Zahvaljujući mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 stranica, korisnici mogu bez muke da razmenjuju faksove ili da kopiraju dugačke dokumente u jednoj operaciji, umesto da ih ubacuju stranicu po stranicu. Pored toga, ležište za papir kapaciteta 150 listova štedi vreme koje biste utrošili na dopunjavanje papira.

Brzo štampanje i kopiranje


Preko USB veze ovaj faks aparat možete da koristite kao produktivni laserski štampač koji daje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print omogućava brz povratak iz režima mirovanja. Takođe, možete da kopirate dokumente brzinom 11,8 stranica u minuti.

Minimalno održavanje


Višenamenski kartridž na modelu i-SENSYS FAX-L170 koji sadrži toner, doboš i sve osnovne delove moguće je zameniti za nekoliko sekundi. Nema nereda niti muke, a korišćenjem originalnog kartridža kompanije Canon obezbeđujete otiske postojano visokog kvaliteta.

Vodeća energetska efikasnost


Ovaj ekološki prihvatljivi faks aparat pruža vodeću energetsku efikasnost u klasi, a u režimu mirovanja troši samo 1,5 vati.

Ugrađena slušalica


i-SENSYS FAX-L170 poseduje slušalica za obavljanje poziva, uz automatsko prebacivanje između faksa i telefona radi razmene faksova/obavljanja glasovnih poziva.

* Na osnovu standardnog ITU-T grafikona br. 1

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS FAX-L170, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Handset as standard

Slušalica kao standard

Brošura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više