Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Kompaktan i elegantan faks aparat koji je jednostavan za korišćenje i održavanje. Pruža produktivnost i pouzdane performanse uz mnoštvo profesionalnih funkcija za razmenu faksova, pa predstavlja idealno rešenje za mala i srednja preduzeća.

Prednosti

  • Kompaktan i elegantan Super G3 faks aparat
  • Faks memorija za slanje i prijem kapaciteta 512 stranica*
  • 15 brojeva za brzo biranje jednim dodirom i 100 memorisanih brojeva za brzo biranje
  • Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 stranica
  • Intuitivni LCD ekran koji je jednostavan za korišćenje
  • Višenamenski kartridž
  • Ušteda energije

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS FAX-L150

Brza i ekonomična razmena faksova


Smanjite troškove komunikacije na minimum pomoću ovog Super G3 faks aparata koji omogućava prenos dokumenata za samo 3 sekunde po stranici*. Telefonska linija je slobodna zahvaljujući tome što je omogućena razmena faksova u najkraćem mogućem roku.

Veća efikasnost


Memorija za 512 stranica* omogućava bezbedno skladištenje svih dolaznih dokumenata, kako biste naknadno mogli da odštampate faksove u slučaju da nestane papira ili tonera. Takođe je omogućeno skeniranje dugačkih dokumenata u memoriju radi automatskog slanja, čime se skraćuje vreme prenosa i troškovi razmene faksova.

Brzo i jednostavno rukovanje


Biranje brojeva ne može da bude jednostavnije, čak i za neiskusne korisnike, uz pristup svim standardnim brojevima preko 15 brojeva za brzo biranje jednim dodirom i 100 memorisanih brojeva za brzo biranje. Jasan i intuitivan LCD ekran sa 5 redova izuzetno olakšava korišćenje ovog faks aparata.

Produktivniji rad


Zahvaljujući mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 stranica, korisnici mogu bez muke da razmenjuju faksove ili da kopiraju dugačke dokumente u jednoj operaciji, umesto da ih ubacuju stranicu po stranicu. Pored toga, ležište za papir kapaciteta 150 listova štedi vreme koje biste utrošili na dopunjavanje papira.

Brzo štampanje i kopiranje


Preko USB veze ovaj faks aparat možete da koristite kao produktivni laserski štampač koji daje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print omogućava brz povratak iz režima mirovanja. Takođe, možete da kopirate dokumente brzinom 11,8 stranica u minuti.

Jednostavno održavanje


i-SENSYS FAX-L150 poseduje ekonomičan višenamenski kartridž koji sadrži toner, doboš i sve osnovne delove. Jednostavno zamenite kartridž za nekoliko sekundi - bez nereda ili muke. Koristite originalni kartridž kompanije Canon kako biste obezbedili otiske postojano visokog kvaliteta

Izuzetna energetska efikasnost


Ovaj ekološki prihvatljivi faks aparat pruža vodeću energetsku efikasnost u klasi, a u režimu mirovanja troši samo 1,5 vati.

* Na osnovu standardnog ITU-T grafikona br. 1

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS FAX-L150, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

LCD ekran prilagođen korisniku

Automatic Document Feeder

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto da odaberete originalne Canon kartridže za laserske štampače

Saznajte više