Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Kompaktan i pristupačan, objektiv EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II pruža moćne telefoto performanse. Poseduje stabilizator slike sa 4 koraka i sa automatskim otkrivanjem pomeranja sadržaja efikasno umanjuje zamućenje u uslovima slabog osvetljenja.

Prednosti

  • Pristupačan i snažan telefoto zum objektiv
  • 88-400 mm, ekvivalentna fokusna dužina
  • Stabilizator slike sa 4 koraka i automatskim otkrivanjem pomeranja sadržaja
  • UD element
  • Super Spectra premaz
  • Kružna dijafragma

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II

Pristupačan i snažan telefoto zum


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II je telefoto objektiv koji kombinuje odlične performanse sa visokim kvalitetom slike. Sa fokusnom dužinom koja je ekvivalentna sa 88-400 mm u formatu 35mm, predstavlja odlično rešenje za fotografe koji traže pristupačan objektiv za višenamenske telefoto snimke.

Stabilizator slike sa automatskim otkrivanjem pomeranja sadržaja


Radi sprečavanja efekata drmanja fotoaparata, EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II sadrži tehnologiju kompanije Canon za stabilizaciju slike sa 4 koraka. Ovo omogućava upotrebu do 4 puta sporije brzine zatvarača bez vidljivog povećanja nivoa zamućenja. Sistem za automatsko otkrivanje pomeranja sadržaja automatski isključuje stabilizator slike u horizontalnom ili u vertikalnom pravcu pri praćenju objekata koji se kreću.

UD element


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II poseduje UD (izuzetno nisko rasipanje) element koji služi za suzbijanje efekata sekundarnih hromatskih aberacija - za jasne i oštre slike visokog kontrasta, bez pojave duhova u čitavom opsegu zuma.

Super Spectra premaz


Super Spectra premaz kompanije Canon služi za sprečavanje pojave duhova i odbleska tako što apsorbuje svetlost koja se odbija od senzora digitalnog fotoaparata ili unutrašnjih elemenata objektiva. Super Spectra premaz obezbeđuje i precizan balans boja i oštre slike visokog kontrasta.

Kružna dijafragma otvora blende


Kod snimanja sa velikim otvorom blende, kružna dijafragma otvora blende stvara glatko i podjednako zamućivanje - idealno za naglašavanje subjekta snimljenih ispred pozadina koje odvlače pažnju.

Staklo bez olova


Za proizvodnju objektiva EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II koristi se samo staklo bez olova koje ne utiče štetno na životnu sredinu.

Dodatna oprema


Objektiv EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II isporučuje se sa poklopcem za objektiv i poklopcem za zaštitu od prašine. Zonerica (ET-60) i futrola za objektiv (LP1019) dostupni su kao opciona dodatna oprema.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II, njegovim karakteristikama i mogućnostima.