Canon LEGRIA HF R66

LEGRIA HF R66

Uživajte u svakom trenutku u Full HD rezoluciji pomoću ovog kompaktnog kamkordera. Beležite i pratite udaljene detalje zahvaljujući ogromnom naprednom zumu od 57x i veoma jednostavno delite materijal sa osobama oko sebe pomoću ugrađenih tehnologija Wi-Fi i NFC.

Canon LEGRIA HF R66

Prednosti

 • Lako deljenje za sve članove porodice uz Wi-Fi i NFC
 • Stabilni video zapisi bez zamućenosti uz optički inteligentni stabilizator slike
 • Beležite magične trenutke iz života uz izvanredne detalje
 • Uživajte u dodatnoj zabavi uz usporeno i ubrzano snimanje
 • Snimajte i pratite akciju sa velike razdaljine

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon LEGRIA HF R66

Deljenje predstavlja suštinu života


Otpremajte video zapise na pametni uređaj i društvene mreže pomoću ugrađene tehnologije Wi-Fi. Ovaj kamkorder takođe ima podršku za NFC, pa možete direktno da uspostavite vezu i da delite materijal sa pametnim uređajima pomoću samo jednog dodira. NFC takođe omogućava veoma jednostavno povezivanje sa uređajem Canon Connect Station, koji omogućava čuvanje sadržaja i naknadno gledanje sa porodicom i prijateljima na televizoru.

Oštri rezultati u svakoj priliciZahvaljujući optičkom inteligentnom stabilizatoru slike kompanije Canon više ne morate da brinete o podrhtavanju kamere. Prilagođava se sceni koju snimate i automatski bira optimalni režim stabilizacije slike umesto vas. Čak i kada ste u pokretu, dinamička stabilizacija slike u 5 osa garantuje stabilan materijal.

Svaka uspomena uz zadivljujuće detaljeUživajte u pravljenju sjajnih video zapisa pomoću HD video objektiva kompanije Canon. Ima svestrani napredni zum od 57x koji vam omogućava da detaljno beležite čak i udaljene subjekte. Kvalitet slike je izvanredan (čak i kada snimate pri slabom osvetljenju) zahvaljujući Full HD CMOS senzoru od 3,28 MP i procesoru DIGIC DV4. Sprečite nepovratno brisanje uspomena pomoću praktične funkcije File Lock.


Zabava za celu porodicuEksperimentišite sa usporenim i ubrzanim snimanjem. Usporeno snimanje smanjuje brzinu za 1/2x i odlično je za popravljanje zamaha u golfu, dok ubrzano snimanje ubrzava akciju do 1200x. Funkcioniše tako što snima u unapred određenim intervalima, pa možete da ga koristite za kreiranje fascinantnih sekvenci sa brzim protokom vremena. Pokušajte sa dodavanjem zabavnih efekata video zapisima uz funkciju ukrašavanja dodirom ili napravite atmosferu pomoću filtera za postizanje bioskopskog izgleda.

Ne gubite fokusŠta se dešava ako izgubite subjekat koji snimate sa razdaljine? Samo pritisnite i zadržite dugme za pretragu, a funkcija Framing Assist će smanjiti zum kako bi brzo ponovo pronašla subjekte. Otpustite dugme za pretragu i kamkorder će vratiti prethodnu postavku zuma i nastaviti sa snimanjem.

Zabeležite mnoge prvenceZabeležite prve korake i reči do troje dece uz napredni režim za bebe. Registrujte datum rođenja svakog deteta u kameri i dodajte raznobojne oznake i animacije za visinu i težinu. Sav materijal se automatski čuva u albumu za odgovarajuću bebu.

Video zapisi sa odličnim zvukomPravite video zapise koji će podjednako dobro zvučati i izgledati uz Audio Scene Select. Samo izaberite neki od 5 različitih režima u skladu sa scenom koju snimate.


Fleksibilno snimanjeVideo zapise istovremeno možete da snimate u različitim formatima (AVCHD + MP4) u unutrašnju memoriju i na SD karticu. To znači da možete da snimate materijal visokog kvaliteta za ličnu upotrebu i da istovremeno delite verziju malo niže rezolucije koja se brže prebacuje, sa pametnim uređajima i na društvenim mrežama.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon LEGRIA HF R66, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Bežično delite video zapise

Simplify sharing

Pojednostavljeno deljenje

Steady shots in every situation

Stabilni snimci u svakoj situaciji

Steady shooting on the move

Stabilno snimanje dok se krećete

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS senzor

57x Advanced Zoom

Napredni zum od 57x

Keep track of your subject at full zoom

Pratite subjekat pri punom zumu

DIGICDV4

DIGIC snaga obrade

Slow Fast

Usporeno i ubrzano snimanje

AVCHD

Snimanje u AVCHD formatu brzinom od 28 Mb/s

MP435MBPS

Snimanje u MP4 formatu brzinom od 35 Mb/s

baby mode

Snimajte dragocene uspomene

Perfect audio to match the scene

Savršen zvuk u skladu sa scenom

vivid clear view

Kapacitivni ekran osetljiv na dodir veličine 7,5 cm

Add a cinematic feel to movies

Pružite filmovima bioskopski osećaj

Add fun effects to movies

Dodajte zabavne efekte filmovima

advanced quick start

Otvorite LCD za brzi početak korišćenja

8GB built-in memory + SDXC slot

Ugrađena memorija kapaciteta 8 GB + SDXC otvor

Connect Station Optimised

Optimizovano za Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R66
 • Kompaktni adapter za napajanje CA-110
 • Baterija BP-718
 • HDMI kabl velike brzine
 • HTC-100/S
 • USB kabl IFC-300PCU/S