Kalkulatori

Uz elegantan dizajn, ručni kalkulatori, stoni kalkulatori, kancelarijski kalkulatori sa funkcijom štampe i naučni kalkulatori iz našeg asortimana su stvoreni za svaki zadatak. Dizajn naših kalkulatora objedinjuje jednostavnost, stil i funkcionalnost. Preko 55% kalkulatora iz našeg asortimana je delimično napravljeno od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon. Time se doprinosi održivosti i postiže savršena ravnoteža maksimuma elegancije i minimuma otpada. U širokoj paleti naših elegantnih modela pronaći ćete sve, od napajanja solarnom baterijom bez upotrebe baterije do antibakterijske dugmadi, pored funkcija i mogućnosti potrebnih za svakodnevna izračunavanja.

Essential calculators

Osnovna serija

Serija osnovnih kalkulatora je inspirisana tradicionalnim umećem kompanije Canon, a objedinjuje jednostavnost, održivost i praktičnost upotrebe. Od ličnih prenosivih kalkulatora koji staju u džep do većih modela, ovi inteligentni, elegantni i lagani kalkulatori se jednostavno očitavaju i koriste. Idealni saputnik sa poslovne ljude.

Economical calculators

Ekonomična serija

Skromna kolekcija dobro promišljenog i održivog dizajna. Ovi modeli su lagani, odlikuju ih zaobljen dizajn i veliki LCD ekran pod nagibom, a namenjeni su za opšte kućne i kancelarijske potrebe.

Scientific calculators

Naučna serija

Naučni kalkulatori iz našeg asortimana su kompaktni, ali snažni i obavljaju do 610 različitih naučnih i statističkih funkcija. Budući da su savršeni za profesionalne, školske i univerzitetske namene, a dizajnirani da budu tanki i lagani, oni predstavljaju jednostavno rešenje za složene probleme.

  Printing calculators

  Serija sa funkcijom štampe

  Ovu kalkulatori su opremljeni brzom i dugovečnom jedinicom za štampanje koja daje oštre otiske u jednoj ili dve boje. Njihove ergonomske tastature i veliki ekrani povećavaju udobnost korišćenja i čine ih savršenim za intenzivnu upotrebu za kancelarije sa puno posla. Velika brzina štampanja garantuje produktivne performanse.

  K Series

  Serija K

  K (što predstavlja reč „Chroma“) je najnovija serija kalkulatora kompanije Canon, koja naglašava boje i životni stil. Pored osnovnih poslovnih funkcija, kalkulatori iz serije K mogu i da ulepšaju enterijer doma ili dekor kancelarije i napravljeni su od recikliranih materijala sa uređaja kompanije Canon.

  Tražim starije kalkulatore

  Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele kalkulatora u našem odeljku sa arhivom proizvoda.