01-m50 hero

Proizvod

EOS M50 – budite prvi

Pet neverovatnih osoba, pet neverovatnih video snimaka – jedan odlični fotoaparat koji pruža bezbroj kreativnih mogućnosti


Odlazimo sa druge strane objektiva da bismo otkrili šta sve može kompaktni 4K fotoaparat bez ogledala Canon EOS M50. Ovih pet pionira su među prvima otkrili njegove mogućnosti – da li ćete vi biti sledeći?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Kati MekDonel

Profesionalni slobodni trkač, finalista emisije Ninja Warrior UK i vloger, Kati je takođe bila dubler za Eli Gulding, En Hetavej i Milu Jovović.

Slobodno trčanje kroz kuću

Uz dečka Erika u ulozi fotografa, Keti MekDonel i Canon EOS M50 pokazuju šta umeju u kući koja je kao stvorena za parkur. Usporeno snimanje pri 120 kadrova u sekundi glatko je zabeležilo Ketin kolut unazad, a daljinsko upravljanje savršeno je poslužilo za kolut unazad sa odgurivanjem sa koncertnog klavira.

Erik je upotrebio brzo okidanje (10 kadrova u sekundi) da bi snimio Ketin kul okret od 360 stepeni sa balkona, a zatim je sa podjednakom lakoćom bežično prebacio slike na laptop.

„JEDNA STVAR KOJU SAM ŽELELA DA URADIM JE KOLUT UNAZAD SA ODGURIVANJEM SA OVOG KONCERTNOG KLAVIRA…“

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Aleks Vizeo

Renomirani putni bloger bekpeker i fotograf koji je obišao pet kontinenata, Aleks je redovno osvajao najviša priznanja za blogovanje.

Pariz iz potpuno drugačijeg ugla

Uz super štap za selfije koji mu je omogućio da poveže telefon sa Canon EOS M50, Aleks Vizeo je ponovo otkrio ljubav prema rodnom Parizu pomoću daljinskog prikaza uživo za fotografije i video. Aleksova snalažljivost na ulici omogućila mu je da pronađe neke tajne krovove, za izvanredan pogled na ovaj zadivljujući grad i njegove širom sveta poznate znamenitosti, koje je EOS M50 zabeležio uz bogate 4K detalje. Pariz do maksimuma!

„TO JE ONO ŠTO SAM TRAŽIO CEO DAN…OVO JE NAJBOLJI POGLED U PARIZU! “

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kej Nambiar

Nakon pobede u TV emisiji za preživljavanje, Kaj je postao uspešan model, muzičar, TV voditelj i Instagram zvezda.

Čovek, čamac – urbani beg

Kej Nambiar je možda slavu stekao pobedom u emisiji za preživljavanje, ali je u gradu, u čamcu uspeo da dospe u dubinu pokušavajući da pronađe put kroz malo parče divljine izvan Amsterdama.

Sve je leglo na mesto zahvaljujući lako izmenjivim objektivima na modelu Canon EOS M50. Kej je otkrio da je automatsko fokusiranje pomoću dodira i prevlačenja savršeno za snimanje izbliza – i za bliski susret sa kravom!

„POKUŠAĆU DA PRONAĐEM ČAMAC I DA OTKRIJEM KOLIKO DALEKO MOŽE DA ME ODVEDE – UZBUDLJIVO VREME! “

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Selin Bernaerts

Selinina umetnost šminkanja dospela je u časopise kao što su Vogue i Elle, a saveti u vezi sa modom doneli su joj ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama.

Zvezda šminkanja napušta studio

Elitna modna šminkerka Selin Bernaerts odlučila je da je vreme da studijske reflektore zameni otvorenim prostranstvima, „naoružana“ samo fotoaparatom Canon EOS M50. Nakon povezivanja smartfona, Selin je upotrebila inteligentni automatski režim ovog fotoaparata da napravi nekoliko selfija – ugrađena mogućnost obrade RAW slika odradila je ostatak posla.

Uspela je čak i da pozajmi konja za poslednje snimanje tog dana!

„NAJUPEČATLJIVIJI TRENUTAK OVE MALE AVANTURE? SNIMAĆU SA KONJIMA. “

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

En Dubndidu

U potrazi za suncem, lični trener, pisac i delilac sreće – En pripada novoj generaciji fitnes entuzijasta koji vloguju.

Beleženje najboljih trenutaka planinarenja pri slabom osvetljenju

En Dubndidu se često penjala planinskom stazom Pic Saint Loup u Langdoku u Francuskoj – ali nikada noću. U pratnji fotoaparata Canon EOS M50, En je koristila mešavinu snimaka sa dugačkom ekspozicijom i normalne fotografije pomoću brzog f2 objektiva od 22 mm kako bi maksimalno iskoristila slabo osvetljenje.

Uz crtanje pomoću svetla nakon svakog kilometra, En je stigla do vrha baš na vreme da zabeleži zadivljujući izlazak sunca i savršen selfi.

„NE ZABORAVITE DA ISPROBAVATE NOVE STVARI – ZATO ŠTO APSOLUTNO VREDI. “

Canon EOS M50

Otkrijte svoje izvanredne mogućnosti pomoću inspirativnog fotoaparata Canon EOS M50

SAZNAJTE VIŠE