Canon Camera

Događaj

Make It – novi Canon virtuelni događaj od utorka 8. juna do četvrtka 17. juna 2021.

Bilo je teško, ali jedini način je da napredujete. Ovaj onlajn festival sadržaja i praktičnih saveta pomoći će vam da oblikujete pozitivnu poslovnu budućnost.

Program događaja prilagođen vama

Napravite svoj lični plan događaja na osnovu vaših poslovnih prioriteta. 

Birajte i promešajte sadržaj koji vam je potreban, bez obzira na to da li imate 30 minuta ili pola dana na raspolaganju. Emitovanje ili na zahtev od 8. do 17. juna 2021.

Canon Camera

Svet ekspertize za vaš
štamparski posao

Iskoristite program inspirativnih sadržaja i vrednih poslovnih uvida međunarodnih stručnjaka. Tu smo da vam pomognemo da se oporavite i razvijete.

Praktični saveti iz okruženja

Poslušajte profesionalce za štampu i timove za poslovni razvoj u vašoj zemlji. Delite ideje i pretvorite planove za oporavak u realnost.

Canon Camera

Napravite program pomoću tri jasne kategorije sadržaja

Lako izaberite željeni sadržaj i izaberite svaku sesiju koja vam je važna. Možemo da vam pomognemo sa pravljenjem:

Kalendar raznovrsnih sadržaja

Naš događaj je napravljen tako da radi za vas. Birajte iz širokog asortimana sesija i fleksibilno ih planirajte tokom radnog dana. Ako propustite sesiju emitovanja, vratite se i gledajte je kasnije.

 • Canon Showrooms

  Demonstracije proizvoda uživo

  Pogledajte najnovije tehnologije kompanije Canon na delu – od naših serija imagePRESS i varioPRINT do našeg imagePROGRAF portfolija za velike formate i našeg kompletnog asortimana rešenja za radni proces.

 • Profesionalno mentorstvo

  Slušajte savete za poslovanje u stvarnom svetu od našeg tima za program Canon Ascent. Zatim pristupite detaljnim pratećim materijalima kako biste ideje pretvorili u dela.

 • Inspirativne ključne prezentacije

  Doživite zadivljujuće uvide iskusnih poslovnih lidera izvan sveta štampe, koji vas vode i motivišu.

 • Diskusije koje podstiču razmišljanje

  Iskoristite znanje i viziju liderskog tima kompanije Canon i nezavisnih stručnjaka koji će vas podstaći na razmišljanje.

 • Demonstracije i ažuriranja proizvoda

  Pogledajte naša najnovija rešenja za digitalnu štampu i saznajte kako naše inovacije mogu da vam pomognu da napredujete.

 • Canon Camera

  Serija Canon imagePRESS

  Upoznajte našu porodicu štamparskih presa sa tonerom – model visokih performansi C10010VP, višenamensku seriju C910 i kreativnu seriju C170. Takođe naučite kako da povećate produktivnost i kvalitet pomoću naših najnovijih rešenja za radni proces i automatizaciju.

 • Canon Camera

  Štampači za velike formate Canon imagePROGRAF

  Istražite naš rastući imagePROGRAF portfolio štampača za velike formate koji pružaju izvanredan kvalitet i produktivnost, uz funkcije prilagođene korisniku u skladu sa svakim radnim okruženjem.

 • Canon Camera

  Canon monohromatske prese koje koriste medije iz tabaka

  Otkrijte naš asortiman proizvodnih štamparskih presa koje koriste toner za crno-bele načine primene, od moćnih TITAN do rešenja srednje i osnovne klase, u skladu sa vašim potrebama.

 • Dodatno istražite

 • Canon Insight Report 2020

  Izveštaj o uvidima

  Naša najnovija istraživanja govore vam šta se promenilo kod marketinških stručnjaka, šta najviše vrednuju u vezi sa štampanjem i šta očekuju od dobavljača usluga štampanja. To je veoma važan uvid za svako preduzeće koje se bavi štampanjem.

 • Rezervišite virtuelno sedište za događaj: