Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwe specijalne promocije: razvoj štampanja za prodajna mesta

Izazov

Elwe, dobavljač usluga štampe sa kancelarijom u Holandiji, specijalizovan je za proizvodnju visokokvalitetnih postera za prodajna mesta na tržištu maloprodaje. Može da se pohvali ponudom potpune, sveobuhvatne usluge za klijente – od početnog dizajna i procesa štampanja probnih otisaka, sve do proizvodnje, skladištenja i isporuke – uz asortiman opcionalnih usluga pakovanja.

Preko 20 godina, reputacija kompanije po pitanju kvaliteta, efikasnosti i korisničke usluge obezbedila joj je brojne velike klijente na domaćem tržištu, uključujući maloprodajne lance Albert Heijn i Jumbo. Kao i obično, takvi klijenti su poručivali stotine, pa čak i hiljade postera odjednom – nešto što je analogna tehnologija štampe kompanije Elwe mogla u potpunosti da isprati.

"Nismo imali poteškoća da izađemo na kraj sa deset postera ili čak hiljadu. Ali za naše klijente, mali tiraži često nisu bili pristupačni."

Zbog toga je kompanija odlučila da nadogradi na brži, efikasniji digitalni sistem štampe – da bi podržala neprestani rast poslovanja i da bi mogla brže da odgovori na potrebe klijenata.

Canon rešenje

Za kompaniju Canon, rešenje je bilo jasno: Océ Arizona 660 XT položeni štampač je brz i jednostavan za korišćenje i neverovatno raznovrstan. A ono što je podjednako važno, njegova tehnologija obrade slike Océ VariaDot omogućava izvanredan kvalitet slike koji je kompaniji Elwe bio potreban za postere za prodajna mesta.

Prednosti

Kao što Kirsten Van Brumen objašnjava, uticaj modela Arizona 660 XT je bio dramatičan, po pitanju fleksibilnosti i produktivnosti:

"Sada možemo da izbegnemo kompromitovanje kvaliteta i vremena isporuke... i ponudimo materijal za prodajna mesta u manjim tiražima po konkurentnim cenama."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Klijenti su takođe zadivljeni mogućnošću kompanije da ponudi veći stepen personalizacije i prilagođavanja njihovog dizajna materijala za prodajna mesta – nešto što bi bilo preterano skupo koristeći analognu tehnologiju.

Možda je najveća promena, međutim, mogućnost proizvodnje malih tiraža i jednokratnog štampanja po nižoj ceni, zahvaljujući kojoj je Elwe privukao jednu čitavu novu klasu klijenata – ne samo velikih maloprodajnih lanaca, već i malih preduzeća i preduzetnika. Kirsten Van Brumen navodi: „Pošto možemo da isporučimo materijale za prodajna mesta počevši od jednog primerka, sada imamo mnogo malih klijenata“, u opsegu od „klijenta koji organizuje audio-ture za muzeje“ do „apotekara iza ugla.“

Ovaj novi, model štampanja na zahtev za prodajna mesta pomogao je kompaniji Elwe da se oslobodi ograničenja analognog štampanja – što im je omogućilo da postignu svoje ciljeve za rast poslovanja. I najbitnije, kako kompanija nastavlja da raste, sada ima partnera koji može da joj pomogne da odgovori na sve izazove sa kojima se suoči, kao što Kirsten Van Brumen zaključuje:

"Često dobijamo zahtevne upite, zbog čega se mnogo očekuje od naših partnera. Canon je postao partner koji je neprestano uz nas i razmišlja sa nama."

Saznajte više

Obratite nam se

Otkrijte kako možemo da doprinesemo razvoju vašeg poslovanja

Saznajte više