eos6d

Koji tip video uređaja je najbolji za vaše video zapise?

Otkrijte uređaj za snimanje video zapisa koji najbolje izražava vašu strast za kreativnim pričama.

Kvalitet i izbor

Možete da snimate filmske zapise vrhunskog kvaliteta pomoću Canon fotoaparata ili kamkordera. Istražujemo glavne prednosti različitih opcija da biste mogli da izaberete uređaj koji je idealan za vas.

eos 80d

LEGRIA

Višenamenski uređaji za snimanje za porodice ili stručnjake.

legria hf g40 right side

Dizajnirani za pravljenje filmskih zapisa

LEGRIA kompaktni kamkorderi nude višenamensko rešenje za porodice ili stručnjake. Dizajnirani su posebno za snimanje video zapisa i obuhvataju funkcije kao što su udobne drške, stabilizacija slike za glatke rezultate, veliki ekran sa promenljivim uglom i ugrađeni mikrofoni visokog kvaliteta.

lifestyle mike boyd

Dugo vreme snimanja

Koliko dugo treba da snimate? LEGRIA asortiman nudi veoma duga vremena snimanja i predstavlja vaš najbolji izbor za snimanje sportskih događaja, pozorišnih događaja, koncerata i tako dalje. Naši EOS, IXUS i PowerShot asortimani idealni su za kreativno snimanje video zapisa sa kratkim delovima snimljenim bez prekida.

lifestyle-mike-boyd-dual-pixel-cmos

DSLR i bez ogledala

EOS fotoaparati sa izmenjivim objektivima nude najveću kreativnu kontrolu.

eos 80d

Kreativna kontrola

Možete da uživate u većoj kontroli nad izgledom video zapisa pomoću EOS DSLR fotoaparata ili nekog od naših izuzetno prenosivih fotoaparata bez ogledala zahvaljujući ogromnom izboru zamenjivih objektiva i njihovim velikim APS-C ili senzorima punog formata. Izaberite odgovarajući objektiv da biste poboljšali prelepo bioskopsku malu dubinu polja.

m6 lifestyle

Slike najvišeg kvaliteta

EOS fotoaparati nude superiorni kvalitet slike bilo da snimate fotografije ili video zapise. Sve što treba da uradite je da izaberete veličinu kućišta koja vam najviše odgovara - izuzetno prenosivi EOS bez ogledala ili DSLR EOS pune veličine uz udobno rukovanje.

eos 80d tech

PowerShot i IXUS

Kompaktni fotoaparati sa fiksnim zum objektivom jednostavni su za nošenje, gde god da idete.

powershot g7 x mark ii frt

Odlične funkcije za video zapise i fotografije

Canon kompaktni PowerShot SX i IXUS fotoaparati jednostavni su za korišćenje i dizajnirani da se lako smeste u torbu ili džep - idealno za snimanje video zapisa u pokretu. Osim toga, mnoge funkcije koje nude, a koje su odlične za fotografije, poput velikog zuma, odlične su i za video zapise.

powershot g3 x sample

Prenosiva snaga za vlogovanje

Naša PowerShot G serija džepnih fotoaparata sa senzorima od 1,0" ili većim omogućava vam da snimate video zapise vrhunskog kvaliteta uz malu dubinu polja. PowerShot G7 X Mark II takođe obuhvata ekran koji može da se pomera za jednostavno snimanje iz različitih uglova što je čini odličnom opcijom za vlogere.

powershot g7 x mark 2 lifestyle munich

Još uvek vam je potrebna pomoć?

Saznajte više o video kamerama LEGRIA HF-G serije i razlici između snimanja video zapisa u 4K ili HD rezoluciji.