Upozorenje o prodavnicama koje se bave prevarama

Utvrdili smo da postoji nekoliko veb stranica na kojima se tvrdi da nude Canon proizvode sa značajnim popustom (90% ili više). Te veb stranice dizajnirane su tako da izgledaju kao naša zvanična Canon prodavnica i smatramo da nisu zakonite, kao i da im je jedini cilj da zbune i prevare korisnike kako bi podelili lične i finansijske podatke. Korisnicima savetujemo da obrate pažnju prilikom onlajn kupovine kod kompanije Canon i drugih prodavaca.

Da biste prepoznali zvaničnu Canon onlajn prodavnicu, sve Canon prodavnice širom Evrope imaju sličan naziv domena: https://store.canon.xx

Poslednji znakovi se menjaju u skladu sa zemljom. Na primer: https://store.canon.fr i https://store.canon.co.uk.

Niste sigurni u vezi sa stranicom ili želite da prijavite prodavnice koje se bave prevarama? Obratite nam se

Možda će vas takođe interesovati:

Fraudulent Service Warning

Upozorenje o prevarama u vezi sa podrškom

Kada vam zatreba podrška za Canon proizvod, uvek se obratite zvaničnom Canon centru za podršku radi stručne podrške u vašoj zemlji.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Pravne informacije i usklađenost

Poštujemo primenljive zakone i propise u mnogim zemljama u kojima poslujemo. Ovde saznajte više o našim izjavama, stavovima i savetima u vezi sa usklađenošću i pravnim pitanjima.

Fraudulent stores -Counterfeit

Falsifikati

Falsifikovane Canon proizvode teže je uočiti nego što mislite. I destruktivniji su nego što mislite. Saznajte kako da ih uočite.