hero
alt text goes here

VIŠENEMANSKE
VIDEO KAMERE

Kompaktne, lagane i svestrane video kamere, idealne za mnoštvo specijalizovanih primena.

Izvanredne mogućnosti konfigurisanja, uz više interfejsa

Zahvaljujući neverovatnoj svestranosti, uz izlaz visokog kvaliteta i široku fleksibilnost konfigurisanja, instalacije i kontrole, ove višenamenske video kamere dodaju nove dimenzije za snimanje dokumentaraca sa divljim životinjama i prirodom, pozorišne predstave, studijski rad, daljinsko snimanje i nadzor.

feature

ME20F-SHN

Ova profesionalna mrežna kamera daje Full HD video u boji u uslovima skoro potpunog mraka, uz maksimalnu ISO osetljivost veću od 4 miliona i CMOS senzor od 2,26 MP punog formata.

feature

Pun opseg

Kreativne konfiguracije

Proširite kreativnost zahvaljujući EF sistemu za montažu sa funkcijom Cinema Lock koji pruža podršku za širok asortiman kompatibilnih Canon EF/EF-S objektiva. Lako se integriše u radne procese zahvaljujući velikom izboru načina povezivanja,* kao što su HDMI izlaz, Genlock i 3G/HD-SDI priključci.
*U zavisnosti od modela

Creative configurations

Više interfejsa za kontrolu

Podesite i upravljajte kamerom onako kako želite, uz više interfejsa za daljinsku kontrolu,* uključujući priključak od 2,5 mm, RS422 priključak i Ethernet priključak.
*U zavisnosti od modela

Multi control interface

Male i fleksibilne

Male i lagane, sa nosačima gore i dole, ove kamere se lako instaliraju na teško pristupačnim mestima i idealne su za specijalizovanu primenu zahvaljujući jedinstvenim funkcijama,* kao što su izuzetno visoka ISO osetljivost, infracrvena veza, Ethernet i napredni automatski fokus.
*U zavisnosti od modela

Small and flexible

Srodni proizvodi

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Otkrijte Canon profesionalni video asortiman i ponovo razmislite o tome šta možete da postignete pomoću video zapisa

Bez obzira na to da li snimate upečatljive nezavisne dokumentarce, uzbudljivu seriju ili nagrađivane filmove, postoji Canon profesionalni video proizvod koji može da podigne vašu kreativnost u nove visine.