eos 700d sample

EOS DSLR fotoaparati za početnike

Veoma jednostavno napravite prve korake u svetu EOS fotografije i uživajte u odličnom kvalitetu slike uz bezbrojne kreativne prilike.

Vaše putovanje počinje ovde

Naš asortiman osnovnih modela DSLR fotoaparata omogućava vam da napravite prve korake u uzbudljivom svetu EOS fotografije. Dozvolite da vam pomognemo da pronađete fotoaparat koji odgovara vašim potrebama kako biste uživali u odličnom kvalitetu slike i bezbrojnim prilikama za pokazivanje kreativnosti.

*250D (crna/srebrna) je najlakši DSLR fotoaparat na svetu među modelima sa APS-C senzorom i pokretnim LCD ekranom. Sa baterijom i memorijskom karticom, u skladu sa smernicama CIPA. Od 9. aprila 2019. (istraživanje kompanije Canon).

Istaknuti proizvodi

EOS 250D

EOS 250D

Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom*, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.

Istražite sada

EOS 250D with optical viewfinder

Drugi proizvodi u asortimanu

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Niste sigurni koji model da odaberete?

Pomoću naše alatke za biranje fotoaparata pronađite savršen model za sebe.

Pronađi moj fotoaparat

Snaga za iskazivanje kreativnosti

Digitalni SLR fotoaparat može da pretvori fotografije snimljene na brzinu u nešto mnogo kreativnije. Radite sa efektima plitkog fokusa kako biste skrenuli pažnju na subjekat i koristite kombinacije kreativnih filtera da biste fotografije učinili upečatljivim.

Scene Intelligent Auto

Opustite se uz režim Scene Intelligent Auto kompanije Canon koji bira savršene postavke fotoaparata za subjekat, kako biste garantovano dobili slike odličnog izgleda – vama ostaje važan zadatak da pokažete svoju kreativnost.

Scene Intelligent Auto

Spremni za akciju

Uvek ćete biti spremni da se izrazite zahvaljujući velikoj brzini snimanja, intuitivnim komandama na ekranu osetljivom na dodir i optičkom tražilu za lako kadriranje. Lako pratite i snimajte objekte u pokretu pomoću inteligentnog sistema automatskog fokusa i uzastopnog snimanja velikom brzinom.

Ready for action

EOS video zapisi i Video Snapshot

Lako snimajte filmove bioskopskog kvaliteta. Održite subjekat oštrim, uz prelepo zamućivanje pozadine, zahvaljujući tehnologijama Dual Pixel CMOS AF i Hybrid CMOS AF. Koristite režim Video Snapshot da biste pravili klipove od 2, 4 ili 8 sekundi i kombinovali ih u materijal visokog kvaliteta.

EOS Movies and Video Snapshot

Podrška i inspiracija

Promenite objektiv i perspektivu uz EOS sistem i sve savete koji mogu da vam zatrebaju zahvaljujući EOS uputstvima.

Nisu sve funkcije dostupne na svim fotoaparatima

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se

*250D (crna/srebrna) je najlakši DSLR fotoaparat na svetu među modelima sa APS-C senzorom i pokretnim LCD ekranom. Sa baterijom i memorijskom karticom, u skladu sa smernicama CIPA. Od 9. aprila 2019. (istraživanje kompanije Canon).