Skyline Network Security Cameras

Mrežne kamere

Kada je nadzor zaista važan, asortiman mrežnih kamera kompanije Canon nudi rešenje.  Kompaktne, a sa izuzetnim učinkom, daju izvanredan kvalitet slike, čak i u uslovima slabog osvetljenja u kojima su rizici po bezbednost pojačani.

Imajte u vidu da je Axis Communications, kompanija iz Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera kompanije Canon i pružanje podrške za njih.

Prednosti Canon tehnologije
Mrežne kamere kompanije Canon nude čitav niz mogućnosti; podešavanje slike u realnom vremenu, višestruko strimovanje i sofisticiranu funkciju za analiziranje video sadržaja, za pravovremenu obradu, nadzor i upozoravanje na potencijalne pokušaje narušavanja bezbednosti, što sve daje čvrste dokaze.
Network camera on wall
Modern building at night
Snimanje u svim uslovima osvetljenja
Zahvaljujući čitavom spektru optičke tehnologije i tehnologije za obradu slike, bezbednosne mrežne kamere kompanije Canon daju fine, veoma detaljne snimke u svim uslovima osvetljenja.
Maksimalno smanjite troškove projekta
Široki ugao gledanja i napredne mogućnosti otkrivanja opasnosti u kombinaciji sa sveobuhvatnom zaštitom od vremenskih uslova i udaraca, omogućavaju čitav niz mogućnosti na polju bezbednosti za smanjenje troškova projekta.
inside modern building

Asortiman proizvodaZahvaljujući stručnosti na polju prikaza slike tokom 70 godina, sveobuhvatan asortiman mrežnih kamera kompanije Canon pokriva svaki ugao. Uz modele PTZ kamera, kamera u kućištu i onih u kućištu u obliku kupole, rezolucije Full HD ili 1,3 MP, dobijate široko vidno polje i impresivan kvalitet slike – čak i pri slabom osvetljenju.