Canon i-SENSYS MF630 Series

Serija Canon MF630

Višefunkcionalni laserski štampači u boji sa mnoštvom funkcija za moderna mala i srednja preduzeća, sa ekranom od 12,7 cm osetljivim na dodir i inovativnom funkcijom Application Library.

Brzo, efikasno lasersko štampanje u boji, bez kompromisa

Sa poboljšanom tehnologijom boja, upravljanjem pomoću ekrana osetljivog na dodir i dvostranim skeniranjem u jednom prolazu, nova serija MF630 nudi sve funkcije neophodne modernom malom preduzeću, zajedno sa poboljšanim brzinama štampe.

List sa podacima

i-SENSYS MF630 Series

Korisnicima prilagođena i efikasna serija višefunkcionalnih laserskih štampača u boji, sa mnoštvom funkcija osmišljenih za mala preduzeća.

Pogledajte video

uniFLOW Online Express

Preuzmite kontrolu nad upravljanjem štampom i troškovima optimizovanjem Canon uređaja pomoću bezbednog rešenja zasnovanog na informatičkom oblaku. Softver uniFLOW Online Express, koji je dostupan na najnovijim kancelarijskim uređajima kompanije Canon, povećava produktivnost i omogućava vam da maksimalno iskoristite ulaganje. Nadogradite postojeće uređaje tako što ćete se registrovati onlajn.

Pogledajte brošuru

Registrujte se za uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF631Cn

Svestran i efikasan višefunkcionalni laserski štampač u boji, sa ekranom od 12,7 cm u boji osetljivim na dodir i kompatibilnošću sa mobilnim uređajima. Savršen partner za mala preduzeća koja traže kompaktno rešenje visokih performansi.

Canon MF633Cdw

Višefunkcionalni laserski štampač u boji sa mnoštvom funkcija, upravljanjem pomoću ekrana osetljivog na dodir, funkcijom obostrane štampe koja poboljšava produktivnost i Wireless Direct vezom. Idealan izbor za mala preduzeća koja traže nesmetanu integraciju i održavanje bez napora.

Canon MF635Cx

Napredni višefunkcionalni laserski štampač u boji, osmišljen da unapredi produktivnost malih preduzeća. Sa praktičnim ekranom od 12,7 cm osetljivim na dodir, brzim dvostranim skeniranjem, funkcijom obostrane štampe i inovativnom funkcijom Application Library.

Awards

Dodatna oprema

Potrošni materijal